ce porti in 2016

Daca te gandesti sa iti reinventezi imaginea in noul an, ai grija sa aduci cateva imbunatatiri considerabile aspectului tau general, de la haine pana la atitudine. Trebuie sa fii foarte indrazneata si creativa ca sa reusesti cu adevarat. Iata cum si ce porti in 2016 pentru un look original!

Fiecare an incepe cu planuri mari pentru oricare dintre noi. Iar cand vine vorba de consumatorii de moda, asta presupune si un plan de schimbare sau reinventare a stilului. Aproape de fiecare data aceste planuri raman doar niste simple intentii, iar daca nu sunt duse pana la capat nu putem vorbi de o schimbare consistenta a imaginii personale. Deci inainte sa te intrebi ce porti in 2016 trebuie sa mai faci cativa pasi.

ce porti in 2016

In general, nu ai nevoie sa iti schimbi hainele, ci atitudinea si modul in care privesti tot ce inseamna tendinte, stil si moda. Iata ce trebuie sa stii incat sa faci cu adevarat o schimbare!

Cum si ce porti in 2016: 3 idei care alunga monotonia

1. Scapa de prejudecatile legate de culori

Exista femei care sunt fane inraite ale culorilor in toate formele lor si apoi exista femei care se feresc de ele cu desavarsire. Trebuie sa stii ca daca vei purta culoare 24 de ore din 24 nu te vei simti mai vioaie, mai vesela, mai bine dispusa si nici nu te vei remarca mai mult in multime. Nici daca le eviti complet nu iti faci o favoare, ci doar iti limitezi extrem de mult optiunile. Secretul este echilibrul.

ce porti in 2016

2. Scapa si de prejudecatile legate de piese pe care nu le-ai abordat inainte

Un singur lucru am invatat de la femeile pe care le-am consiliat in materie de shopping in ultima vreme: daca nu poti exprima in cuvinte de ce nu iti place un lucru, atunci trebuie sa incetezi sa te mai temi. Trebuie sa indraznesti mai mult si sa incerci, macar o data la cabina de proba, piesele la care te uiti lung si, in mod normal, nici nu te gandesti sa te apropii de ele.

ce porti in 2016

3. Fii deschisa sa abordezi mai multe stiluri vestimentare si sa jonglezi cu look-urile feminine, clasice si cele cool, rock-sic, boho sau grunge

Daca s-ar preda cursuri de stil in scolile romanesti cred ca prima regula care ar trebui invatata e ca nu hainele te fac mai feminina. Nu blugii mulati, nu tocurile inalte, nu rochiile sirena sau baby doll, nu jachetele scurte sau stranse in talie sunt cele care iti sporesc feminitatea ci, desigur, modul in care te comporti.

ce porti in 2016

Daca de fiecare data cand ai o intalnire romantica stai prea mult timp in fata oglinzii, inseamna ca nu stapanesti inca arta de a-ti crea un look sic cu putin efort. Pentru ca lucrurile sa devina mai simple, afla ce sa nu porti niciodata la un date!

Foto: Guliver.