Nu stiu daca mai incapea indoiala ca Rihanna este o figura proeminenta in lumea modei, iar influenta ei asupra industriei este colosala. Ultima sa colectie in colaborare cu brandul de sportswear Puma, intitulata FENTY PUMA by Rihanna, iti arata exact cam cat de excentrica este diva si pana unde este dispusa sa mearga cu directia estetica a colectiilor sale, pentru a-ti arata ca moda chiar nu mai are reguli.

fenty puma by rihanna

In 2017, Rihanna este una dintre cele mai influente personaje din moda, iar colectiile pe care le lanseaza alaturi de brandul Puma iti arata ca viziunea ei estetica este cu adevarat unica.

FENTY PUMA by Rihanna este o colectie numai pentru fashionistele indraznete, dar, daca se incapataneaza, si amatoarele de lucruri „cuminti” vor gasi in ea piese purtabile

Colectia lansata recent la New York Fashion Week a avut ca tema sportul. Cel extrem mai exact. Pe podium au defilat modele in piese derivate din echipamentul de motocross, iar, printre ele, si-au facut loc chiar motociclisti profesionisti. Ce influenta ar trebui sa aiba aceste motociclete si haine de motocicleta fashion asupra ta? Ei bine, sa spunem ca o multime de piese din acesta colectie ar arata demential intr-o tinuta e party WOW, asa ca porneste in cautarea lor folosindu-te de selectia pe care ti-am pregatit-o si apoi apuca-te de shopping.