Festivalul de Film Cannes 2017 este in toi, iar sursele tale de inspiratie sunt mai fresh, mai accesibile vizual si mai romantice ca niciodata. De data asta iti propun sa nu urmaresti covorul rosu, ci pe cel gri, de la Palais des Festivals et des Congres, acolo unde au locul majoritatea premierelor de film pe timp de zi. Dupa cum iti poti imagina, vedetele trebuie sa abordeze o tinuta ceva mai realaxata. Adica o tinuta foarte apropiata de ceea ce noi numim cocktail.

festivalul de film cannes 2017

Vei observa ca toate actritele mizeaza, atunci cand vine vorba de tinutele de zi de la Cannes 2017, pe lejeritate si, desigur, pe foarte multe nuante deschise. Sunt doua puncte extraordinar de importante pe care trebuie sa le ai in vedere data urmatoare cand iti alegi o tinuta pentru o petrecere de cocktail sau un garde party cu iz romantic.

Festivalul de Film Cannes 2017: urmareste aparitiile vedetelor nu doar pentru a te inspira pentru garderoba de seara, ci si pentru cea de eleganta de zi

Iata care sunt cele mai potrivite surse de inspiratie pentru tine saptamana aceasta, direct din mijlocul Festivalului de Film Cannes 2017. Urmareste-le si invata cum sa ai un stil impecabil si cu cat mai putine batai de cap si maximul de tinute fara cusur.