Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

genti office

Primavara vine cu noutati in materie de moda si de shopping si, cand vine vorba despre genti, iti aduce in atentie cateva dintre cele mai frumoase piese din ultimele sezoane. Iata ce genti office in tendinte iti atrag atentia primavara aceasta si cum anume le porti, mai ales daca esti o fashionista care tine foarte mult nu doar la tinutele sale de zi sau de seara, ci si la cele office, si iti doresti ca de fiecare data sa te faci remarcata.

Atunci cand vorbim de genti, cu siguranta raspunsul este unul si acelasi pentru toate iubitoarele de moda: niciodata nu poti avea prea multe genti, mai ales cand moda este in continua schimbare, iar tu vrei sa fii mereu la curent cu cele mai cool si versatile modele de genti. Sezonul acesta investeste in genti pe care le vei gasi foarte utile si care vor fi foarte usor de integrat in tinutele tale office. Vorbim de genti de dimensiuni medii sau mari, pe care cu siguranta le vei stiliza impecabil si care vor da personalitate tinutelor tale de birou.

Ti-am pregatit cateva modele de genti office, Mango, pe care nu vei dori sa le ratezi si de care sa fii convinsa ca iti vor infrumuseta tinutele de birou.

Cele mai cool genti din primavara asta sunt cele care vor aduce un aer fresh tinutelor tale, deci investeste cu grija si diferit decat ai facut-o pana acum.

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9