greseli de stil

Exista o multime de greseli de stil care iti pot distruge tinuta perfecta. Noi ti le descifram pe cele mai comune si iti spunem cum sa le eviti cu brio!

Exista o multime de greseli de stil care se pot strecura foarte usor in outfiturile tale. Si exista mai multe motive pentru care se intampla lucrul acesta: fie ca preiei informatii eronate, motiv pentru care e foarte bine sa fii atenta cu sursele din care iti iei inspiratia (reviste, site-uri online, bloguri), fie ca interpretezi gresit limbajul modei care uneori e destul de complicat. Silutia e una singura: simplifica totul. Preia doar informatia care ti se potriveste si interpreteaz-o in avantajul tau. Si, in plus, daca nu esti sigura pe abilitatile tale de styling, nu incerca sa epatezi purtand tinute extravagante.

3 greseli de stil pe care le poti evita cu brio in 2016

1. Asortarea gentii cu pantofii nu a fost niciodata o regula

Este poate una dintre cele mai des intalnite greseli de stil in randul femeilor si speram cu totii ca intr-o zi va lua sfarsit. Pana atunci tine minte doar ca asortarea gentii cu pantofii, mai ales la nivel cromatic, nu a fost niciodata o regula batuta in cuie. Deci poti experimenta cu nuante, texturi si detalii oricat de mult iti doresti.

2. Accesoriile complicate se potrivesc doar cu un stil gandit pana in ultimul detaliu

Piese cum ar fi palariile pretentioase cu flori, voaletele sau hamurile din piele ti se vor potrivi doar daca stilul si experienta ta in materie de styling sunt impecabile. Cu alte cuvinte, nu aborda piese doar pentru ca iti doresti sa iesi in evidenta daca nu te simti confortabila cu ele.

3. Piesele ultra-provocatoare nu sunt pentru tinutele de zi

Este indicat sa pastrezi piesele care iti pun corpul in evidenta – rochiile sau salopetele mulate –  pentru petrecerile fabuloase de seara. Abordeaza in schimb tinute de zi casual cu influente din stilurile cele mai populare, cum ar fi cel minimalist, boho, retro sau rock-sic.

Daca ai trecut deja printr-o curatenie a garderobei e important sa afli care sunt cele trei greseli vestimentare pe care trebuie sa le eviti cu desavarsire in acest an.

Foto street style: Guliver.