Ca in fiecare an, noile tale surse de inspiratie apar odata cu Haute Couture Fashion Week de la Paris. Desi este o saptamana a modei care face mai putine valuri in ultima vreme, afla ca divele de pe catwalk-ul strazii sunt, ca pana acum, la inaltimea asteptarilor. Iata cateva dintre cele mai stilate aparitii de la Haute Couture Fashion Week de anul acesta de la Paris si inspira-te pentru tinutele tale de vara.

haute couture fashion week

Vara asta, fa-ti o regula din a-ti reimprospata mereu sursele de inspiratie. Practic, ar trebui sa gandesti in termeni de ”asta am incercat deja” si ”asa urmeaza sa incerc”. Vei observa ca iti va fi mult mai usor sa iti conturezi un stil personal coerent, iar atunci cand vei fi pe fuga, iti vei gasi ideile bune mult mai repede.

La Haute Couture Fashion Week, divele de pe podiumul strazii stralucesc mai tare decat creatiile designerilor de pe podiumurile propriu-zise

Ca si pana acum, urmareste cele mai stilate dive de street-style pentru a intelege cum se traduc tendintele de pe podium in tinutele de strada si cat de departe poti merge cu o tendinta.