imprimeuri trendy

Afla cum iti poti diversifica garderoba iarna aceasta! Apeleaza la piese cu imprimeuri trendy, care garanteaza sa iti puna in valoare tinuta asa cum nu foarte multe lucruri o pot face in sezonul rece.

Daca nu te impaci sub nici o forma cu paleta cromatica de sezon, poti apela la imprimeuri trendy pentru putin mai multa diversitate in tinutele tale. La fel ca in cazul petelor de culoare trebuie sa te decizi in ce proportii iti doresti sa porti un imprimeu si sa nu uiti sa il asortezi cu macar o piesa intr-o nuanta neutra.

imprimeuri trendy

In ceea ce priveste gama de imprimeuri trendy pentru sezonul acesta nu exista foarte multe limite. Imprimeurile de inspiratie animala, de exemplu, pot fi combinate intre ele pentru un efect mai puternic. Dar, cu toate astea, fereste-te pe cat posibil de combinatiile de imprimeuri grafice in aceeasi tinuta. Sunt foarte extravagante, dar greu de stapanit daca nu esti deja o fashionista super experimentata. E suficient sa incepi cu un singur imprimeu vizibil si de abia cand stapanesti tainele combinatiilor inedite poti sa dai curs creativitatii si sa te joci dupa bunul plac.

Apeleaza la imprimeuri trendy daca iti doresti sa introduci putina diversitate in garderoba ta de iarna!

Apeleaza la motive clasice cu ajutorul carora nu vei da gres. Printre acestea se numara carourile, imprimeurile de inspiratie tribala sau camuflajul militar. Iata cateva piese care te pot inspira:

1. Paltonul in carouri: look neo clasic

imprimeuri trendy
Palton Nastygal, 288 lei, nastygal.com.

2. Cizmele cu imprimeu de sarpe: look retro extravagant

imprimeuri trendy
Cizme Asos, 110 euro, asos.com.

3. Imprimeuri cu pasari: pentru boeme incurabile 

imprimeuri trendy
Rochie Mango, 299 lei, mango.com.

4. Rochia animal print: o piesa super sexy!

imprimeuri trendy
Rochie Nastygal, 285 lei, nastygal.com.

5. Poncho-ul cu motive de inspiratie tribala

imprimeuri trendy
Poncho HM, 159 lei, hm.com.

6. Pantalonii in zig zag

imprimeuri trendy
Pantaloni Zara. 119 lei, zara.com.

7. Parka cu imprimeu de camuflaj

imprimeuri trendy
Jacheta Asos, 102 euro, asos.com.

Poarta fuste de iarna in combinatii cat mai cool pentru a te asigura ca tii pasul cu vremea si tendintele. Iata trei modele accesibile care trebuie sa ajunga in garderoba ta pana la sfarsitul lunii.

Foto: hm.com, mango.com, zara.com, asos.com, nastygal.com.