Jim Carrey

Pe covorul rosu de la petrecerea Harper’s Bazzar, din cadrul New York Fashion Week, Jim Carrey a dat probabil unul dintre cele mai bizare interviuri din cariera sa. Intrebat de catre Catt Sadler, reporerul E!, daca este singur si daca isi cauta perechea pentru petrecerea Harper’s, Jim a avut cateva lucruri de spus, care sunt cu siguranta interesante. Iata despre ce este vorba:

Tematica petrecerii de anul acesta a petrecerii Harper’s Bazaar a fost Celebrating Icons, o tematica dedicata, dupa cum sugereaza si numele si a fost organizata chiar de catre un fashion-icon, Carine Roitfeld, fostul editor sef al revistei Vogue Paris.

Jim Carrey spune despre lumea modei, si implicit despre lumea show-bizz-ului, ca este lipsita de sens

Dupa cum remarca chiar Catt Sadler, corespondenta E! pe covorul rosu, Jim Carrey este o prezenta neobisnuita la New York Fashion Week.

Catt il intreaba pe Jim daca este adevarat ca este in cautarea unei partenere pentru petrecerea Harper’s. Jim ii ofera un raspuns delirant, din care retinem atat: „Nimic din toate astea nu are vreun sens!”. Continua apoi spunand ca nu crede in icon-uri, ci in persoane.

Unele publicatii, cum ar fi revista britanica Dazed & Confused Magazine, au speculat ca discursul delirant al lui Jim s-ar datora perioadei proaste prin care trece. Jim a declarat public, in repetate randuri, ca se lupta cu depresia pe care o are de cativa ani, iar in 2015, iubita lui, Cathriona White, s-a sinucis. Deci poate intrebarea „Iti cauti o partenera pentru petrecere?” s-ar putea sa nu fi fost cea mai potrivita.

O alta explicatie pentru declaratiile ciudate de la New York Fashion Week ar fi rolul pentru care Jim Carrey se pregateste folosindu-se de niste metode cel putin neortodoxe. Este vorba despre rolul lui Terence McKenna din documentarul biografic intitulat „True Hallucinationas”. Pe site-ul dedicat lui Terence McKenna, intelegem si despre ce metode nerotodoxe este vorba: ingerarea de cantitati considerabile de ciuperci halucinogene.

Despre orice ar fi vorba, depresie sau method-acting, speram ca Jim Carrey sa mai ramana printre noi o vreme. Nu de alta, dar chiar ne plac filmele lui.

Saptamana Modei de la New York este mai aproape decat crezi. Urmareste-o online si fii la curent cu toate update-urile in materie de tendinte!

Foto: Guliver, eonline.com.