O tinuta casual impecabila are nevoie de cateva lucruri esentiale pe toata durata verii: accesorii fresh si in pas cu tendintele, topuri care te scot in evidenta si o serie de pantofi pentru tinuta de zi care vor da imediat personalitate outfit-ului tau, chiar si in cele mai simple combinatii. Iata o selectie care te inspira sa pornesti la shopping si sa alegi cele mai frumoase modele din colectiile magazinelor.

pantofi pentru tinuta de zi

Pantofii sunt una dintre cele mai importante piese dintr-o tinuta. Orice fashionista convinsa si moderna stie asta. Ce s-ar putea sa nu stii este ca in colectiile retailerilor au ajuns cateva modele ultra cool de pantofi pentru o tinuta de zi impecabila care iti vor imbunatati look-ul instantaneu. Urmareste selectia pe care ti-am pregatit-o cu atentie pentru ca vei gasi cu siguranta ceva care sa iti placa, ba mai multa, vei gasi cel putin un model de care sa nu te mai desparti pentru tot restul vietii.

Pantofi pentru tinuta de zi: alege niste espadrile tropicale cu platforma, o pereche de pantofi din piele, cu toc mediu sau o pereche de sneakersi moderni