Vara este in toi si, pe langa temperaturile aproape insuportabile, mai ai o multime de lucruri care iti dau batai de cap. Unul dintre ele este garderoba ta, dar asta se poate schimba in orice moment! Cum? Tinand cont de cateva recomandari de shopping, pentru o sesiune fulger de cumparaturi care iti va alunga plictiseala atunci cand vine vorba de ce porti in fiecare zi.

recomandari de shopping

Cateva dintre cele mai tari piese de sezon s-ar putea sa fie si unele dintre cele mai neobisnuite pe care le-ai vazut pana acum. Nu e insa nicio problema sa iesi din obisnuitele rochii albe – pe care le poarta toate femeile, vara – si sa indraznesti sa porti niste haine mai nonconformiste.

Sezonul acesta poarta geanta cu banduliera lata, decorata cu flori, in toate tinutele de party. Poarta rochia de plaja asimetrica in orice tinuta de vacanta simpla, dar stylish. Ia cu tine pantalonii evazati in orice tinuta fabuloasa de party si alege sa porti caftantul din matase in cele mai chic tinute de cocktail.

Nu trebuie sa alegi toate aceste combinatii, ci sa vezi cate dintre ele ti se potriveste mai bine si sa incerci sa o adaptezi stilului tau personal.

Recomandari de shopping pentru o vara fresh: poarta genti inedite, caftane din matase lejere, potrivite atat pentru tinute de seara, cat si pentru cele de zi si niste pantaloni din cale afara de evazati