tinuta office plus size

Daca te-ai apucat deja de reorganizarea garderobei este timpul sa abordam unul dintre cele mai importante capitole. Daca te incadrezi in tipul acesta de silueta, abordeaza o tinuta office plus size compusa numai din piese stylish care te vor avantaja cu adevarat!

Tinuta office plus size nu este mai dificila decat oricare alta tinuta. Reteta succesului o poti obtine intelegand care sunt piesele care te avantajeaza cu adevarat si sa afli de unde poti sa le cumperi.

Mai trebuie sa stii ca nu toate siluetele plus size sunt la fel. Ceea ce i se va potrivi unei femei cu o silueta XL cu alte proportii decat ale tale, nu inseamna ca va fi la fel de avantajoasa si pentru tine. Noi iti dam cateva idei versatile care te pot ajuta sa obtii o tinuta office plus size impecabila.

Tinuta office plus size este la fel de abordat ca oricare alta.

1. Vesta purtata pe post de blazer

Pe masura ce vremea se va incalzi nu vei mai putea apela la mult indragitul blazer de birou. Vesta lunga este o optiune ideala care te va avantaja mereu indiferent de combinatii si de asortarile cromatice.

Vesta lunga
Vesta lunga Asos, 25 euro, asos.com.

2. Camasa masculina

Camasa masculina este probabil una dintre cele mai populare piese din randul corporatistelor, dar nu acesta este motivul pentru care ar trebui sa o porti in tinutele de birou. Mizeaza pe ea pentru ca este versatila, accesibila si te va salva mereu din crizele de inspiratie.

Camasa masculina
Camasa masculina, 25 euro, asos.com.

3. Pantalonii care iti contureaza avantajos forma piciorului

Perceptia generala despre pantalonii office cu un croi amplu, in cazul siluetelor plus size, este ca iti vor mari si mai mult forma corpului. In realitate lucrurile stau putin diferit. Daca exista o pereche de pantaloni care iti vor maximiza formele, atunci aceia sunt de fapt pantalonii skinny.

pantaloni office
Pantaloni Asos, 30 euro, asos.com

Este timpul sa incepi curatenia de primavara si nu, nu este vorba despre apartamentul tau, ci strict despre dulapul tau. Iata de unde iti incepi reorganizarea garderobei plus size.

Esti pasionata de moda si de cele mai hot tendinte ale momentului? Vrei sa fii la curent cu ultimele noutati din domeniu? Da like paginii noastre de Facebook si o sa gasesti acolo si alte articole utile!

Foto: asos.com