Inspira-te din aparitiile celor mai hot vedete in geci de piele si afla cum sa porti aceasta piesa cool din garderoba ta. Poti sa incluzi geaca de piele in orice tinuta, indiferent ca planuiesti sa mergi la un eveniment de zi sau de seara.

vedete in geci de piele

Pentru a-ti adapta garderoba la noul sezon, poti face doua lucruri: fie poti merge la shopping, fie poti incerca sa pui in practica idei noi de styling, folosind cateva dintre piesele pe care le ai deja, cum ar fi jacheta de piele.

Daca esti in pana de idei, te poti inspira din aparitiile vedetelor in geci de piele. Incepe cu mai multe combinatii simple si practice, ca mai apoi sa incerci sa iti alcatuiesti tinute mai indraznete.

Imita aparitiile celor mai cool vedete in geci de piele si fii pregatita sa intampini toamna cu stil

Toamna aceasta, jacheta de piele este o piesa pe care nu trebuie sa o scapi din vedere. O poti lua cu tine impreuna cu o fusta din piele si o camasa feminina, intr-o tinuta de party. De asemenea, o poti arunca lejer peste o rochie sofisticata de seara, fara sa-i furi din stralucire.

In tinutele de zi, poti miza in continuare pe retetele de stil clasice in care denimul face legea. In acest caz, cele mai simple combinatii sunt si cele mai de succes. Nici tinutele office nu raman in urma, putand sa incluzi si in acestea jacheta de piele peste camasi masculine, pantaloni office conici si o pereche de sneakersi albi.

Iata cateva vedete in geci de piele care dau tonul toamnei in garderoba ta: