Blestemul Oscarului ar putea sa se napusteasca si asupra Emmei Stone, proaspata castigatoare a Oscarului

Sa fie vorba despre blestemul Oscarului sau care este explicatia pentru ghinionul care a cazut asupra celor mai multe castigatoare ale titlului de “Cea mai buna actrita”? Potrivit mirror.co.uk, de la Sandra Bullock la Kate Winslet, cele mai multe actrite premiate cu celebra statueta au fost implicate in despartiri si divorturi la scurt timp dupa castigarea Oscarului.

Blestemul Oscarului pare sa le afecteze in special pe reprezentantele rolurilor feminine. Kate Winslet, Sandra Bullock, Julia Roberts, Charlize Theron, Gwyneth Paltrow, Halle Berry, Nicole Kidman, Helen Hunt si Reese Witherspoon sunt doar cateva nume sonore care, dupa castigarea Oscarului, au avut parte de divorturi, despartiri sau au dezamagit din punct de vedere cinematografic, fiind distribuite in filme demne de “Zmeura de Aur”.

Asta inseamna ca trebuie sa fim cu ochii pe Emma Stone, fericita castigatoare a premiului Oscar pentru “Cea mai buna actrita” in rol principal, in filmul “La La Land”. Emma s-a nascut pe 6.11.1988 (28 de ani), a fost intr-o relatie cu Andrew Garfield (Spider Man) timp de patru ani si a jucat in “Easy A”, “Aloha”, “The Amazing Spider-Man 2”, “Magic in The Moonlight”, “Crazy, Stupid, Love”, “Birdman”, “La La Land”.

In vara anului 2015, Emma Stone a fost vazuta in compania lui Ryan Gosling, partenerului ei din musicalul “La La Land”, la o intalnire amicala, iar tabloidele au scris despre ei ca ar forma o pereche frumoasa. Ramane de vazut ce se intampla cu cariera si cu viata amoroasa a actritei.

Don't judge my choices without understanding my reasons 😴

A post shared by Emma Stone (@emmastone_official_) on

Blestemul Oscarului: din 266 de actrite premiate, 159 au avut de suferit

Cea mai scurta perioada de la extaz la agonie a trait-o celebra Sandra Bullock. In doar zece zile de la decernarea premiului pentru “Cea mai buna actrita”, Sandra a aflat ca sotul Jesse James ii este infidel.

Nu e singura, din cele 266 de actrite casatorite nominalizate la Oscar, din 1936 pana in prezent, nu mai putin de 159 au divortat din diverse motive, ceea ce inseamna un procent de 60% din castigatoare.

Studiile efectuate de Universitatile americane au descoperit ca premiantele cu Oscar sunt de 1,68 de ori mai predispuse riscului sa ajunga la divort dupa ce au intrat in posesia statuetei, in comparatie cu cele care au pierdut premiul cel mare.

Sandra Bullock a primit Oscarul pentru “cea mai bun actrita” in filmul “The Blind Side”, in 2010, iar patru luni mai tarziu era o femeie divortata.

Kate Winslet a castigat titulatura de “cea mai buna actrita” in 2009, pentru rolul principal jucat in pelicula “The Reader”, iar doi ani mai tarziu a divortat de partenerul ei de viata, Sam Mendez, cu care se casatorise in 2003.

#katewinslet #Lancôme I'm 41

A post shared by Kate Winslet (@kate.winslet.official) on

Reese Witherspoon a fost desemnata “Cea mai buna actrita” din filmul “Walk The Line” la inceputul lui 2006, iar la finele anului, opt luni mai tarziu, Reese a incheiat mariajul cu actorul Ryan Phillippe, cu care are doi copii.

Halle Berry, devenita prima femeie de culoare care castiga titlul de “Cea mai buna actrita” pentru interpretarea din filmul “Moonster’s Ball”, in 2001, a divortat patru ani mai tarziu de “bucuria vietii ei”, Eric Benet. Motivul: infidelitatea barbatului.

In honor of the big FIVE OH I have decided that on the 14th of every month this year I'd like to share little gems of wisdoms that these five decades have taught me. (And please feel free to lay down what you've learned!) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Free at 50: In my opinion, there is no greater feeling than being FREE to be your truest, most authentic self. Finally at 50, I am able to embrace that philosophy completely, more than ever before. With love, I say PEACE OUT to the last decade, which was my most challenging ever and hello to the new one, as I am now armed with an abundance of strength and wisdom that only tough life lessons can bring!

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Julia Roberts a fost premiata cu Oscar in anul 2001, cu prilejul celei de-a 73-a editie a Galei Oscar, pentru rolul jucat in filmul “Erin Brockovich”. La nici trei luni de la premiere, Julia a devenit “fosta sotie” a lui Benjamin Bratt, supranumit “Mr. Roberts”.

#juliaroberts #beautiful #prettywoman #actress 🎥♥️

A post shared by Julia Fiona Roberts (@juliafroberts) on

Gwyneth Paltrow a castigat Oscarul in anul 1999, pentru rolul din “Shakespeare In Love”, iar in timpul discursului actrita a confirmat ca se intalneste cu partenerul sau din film, Ben Affleck. Doua luni mai tarziu, relatia lor era istorie.

💚

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Sunt si exceptii

Frances McDormand a luat Oscarul in 1997, pentru interpretarea impecabila din filmul “Fargo”. Mariajul actritei cu Joel Cohen rezista de trei decenii si nu pare sa se termine prea curand.

Anne Hathaway a fost desemnata cu Oscar in 2012, pentru rolul din pelicula “Les Miserables”. Au trecut cinci ani de atunci, dar Blestemul Oscarului nu i-a afectat mariajul cu Adam Shulman.

Actritele au purtat cele mai frumoase machiaje de la Oscar 2017. Iata cum au defilat pe covorul rosu!

Foto: lifeandstylemag.com