copiii vedetelor ava phillipe pe instagram

Cresc atat de repede! Acest lucru pare sa fie universal valabil mai ales cand vorbim de copiii vedetelor, care si-au trait copilaria in lumina reflectoarelor.

In aceasta zi, am fost fascinate de modul in care Ava Phillippe a inceput sa semene cu parintii ei, Reese Witherspoon si Ryan Phillippe, si de cum se distreaza Brandon Lee copilul Pamelei Anderson cu Tommy Lee. Surprizele continua deoarece copiii vedetelor si-au facut cont de Instagram si ne ofera o imagine interesanta asupra vietii lor de zi cu zi.

6 dintre copiii vedetelor care si-au facut deja cont de Instagram

James Broderick, 13 ani

James-Broderick-copiii-vedetelor

Imagineaza-ti-o pe Carrie Bradshaw vorbindu-i fiului ei despre social media. Nu e o imagine complet nerealista, din moment ce fiul cel mai mare al Sarahai Jessica Parker cu Matthew Broderick este in mod regulat pe Instagram. Pe langa instantanee adorrabile James pare sa fie si un fan al selfie-urilor.

Il gasesti pe Instagram sub numele de w1lkie

Kaia Gerber, 14 ani

Este singura fata a lui Cindy Crawford cu Rande Gerber si pare mai mare de 14 ani. Kaia nu a mostenit doar trasaturile incredibile ale mamei sale, dar este si pasionata de modelling. Pana la varsta de 10 ani, ea a aparut deja intr-o campanie Versace. Urmareste-o ca sa vezi in ce proiecte va mai aparea!

O gasesti pe Instagram sub numele de kaiagerber

Ava Phillippe, 16 ani

congrats! #specialnight

A photo posted by Ava Phillippe (@avaphillippe) on


Fiica lui Ryan Phillipe cu Reese Witherspoon are 16 acum. Da, 16! Si nici nu e o adolescenta tipica. Imaginile noastre preferate sunt cele in care apare impreuna cu mama ei, cu care seamana extrem de bine.

O gasesti pe Instagram sub numele de avaphillippe

Phoenix Brown, 17 ani

Me and mother dearest are at the #Streamys !!! Super excited!!

A photo posted by Phoenix Brown (@phoenixisphoenix) on


Credeti sau nu, o fost Spice Girl are o fiica, ce are deja carnet auto. Phoenix, fiica Mel B a postat pe Instagram in iunie 2015, o imagine cu masina ei, iar atitudinea ei ne aminteste de cea a mamei.

O gasesti pe Instagram sub numele de phoenixisphoenix

Brandon Lee, 20 de ani


Fiul Pamelei Anderson cu Tommy Lee, este adult acum, ceea ce inseamna ca daca vrea poate sa faca o baie in sampanie si sa-si posteaza aceasta imagine cu el pe Instagram. In anumite momente este inca baiatul mamei, cum a fost in martie 2015, cand a insotit-o pe Pamela la premiera filmului The Gunman in LA.

Il gasesti pe Instagram sub numele de brandonthomaslee

Lily-Rose Depp, 17 ani

Paris @ourcityofangels @davidmushegain

A photo posted by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) on


Cand vine vorba de Johnny Depp si Vanessa Paradis, aschia nu sare departe de copac. La doar 17 ani, sofisticata Lily dovedeste ca i-a mostenit pe ambii parinti celebri.

Lily-Rose e pe Instagram: lilyrose_depp

Iar cum astazi e 1 iunie te invitam sa citesti si articolul: „Invata de la copii sa fii fericita”!

Daca ti-a placut acest articol, da like pe pagina noastra de Facebook sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!

Foto: instagram.com