divortul lui Angie de Brad

Brad Pitt a intrat intr-o cearta cu fiul sau Maddox intr-un avion privat care-i ducea pe toti membri familiei sale din Franta. Conform unei surse din apropierea cuplului acesta este unul dintre motivele care a condus la divortul lui Angie de Brad.

Actorul si fiul sau, in varsta de 15 ani, s-au certat din motive necunoscute, dar Pitt nu l-a atins in niciun fel pe adolescent, sustine sursa pentru Daily Mail. Sursa a continuat sa spuna ca acuzatiile de abuz impotriva actorului au fost “exagerate sau fabricate”. Pitt este acum investigat de FBI si de serviciile sociale din Los Angeles. Cineva din FBI a spus: “FBI-ul continua sa adune fapte si va evalua daca e necesara o ancheta la nivel federal”.

Joi dimineata, o masina de politie a fost vazuta venind la resedinta Jolie-Pitt din Hollywood Hills, unde se crede ca Pitt sta in timp ce Angelina Jolie si copiii locuiesc cu chirie intr-o casa din Malibu. Se spune ca familia ar fi fost pe drumul de intoarcere din Franta cand el s-ar fi imbatat si a inceput sa tipe, dupa care a continuat intreaga scena pe pista, atunci cand avionul a aterizat si a incercat sa paraseasca intreaga scena intr-un camion de combustibil.

Divortul lui Angie de Brad era iminent

TMZ a fost primul site care a raporta ca acest episod a determinat divortul lui Angie de Pitt. Un purtator de cuvant al LAPD a declarat pentru Fox News ca, deoarece incidentul ar fi avut loc intr-un avion, ancheta este in afara jurisdictiei lor. O persoana din cercul de apropiati ai cuplului a spus pentru Access Hollywood ca desi Jolie vrea ca micutii sa aiba o relatie cu Pitt, nu exista planuri pentru vizitarea tatalui lor in acest moment.

Si se pare ca divortul nu a venit ca o surpriza pentru Pitt, el era constient de acest final de mai mult timp, dar a rugat-o pe Angelina sa faca asta in liniste – nu pentru a salva casatoria, ci pentru a lua in considerare bunastarea copiilor.

Sursa a adaugat: “Nu a fost in mod clar un punct cand totul s-a rupt intre ei, iar ea s-a saturat. E posibil ca el sa se fi desprins si sa fi spus ca nu poate merge mai departe, iar ea doar a reactionat. Pentru o perioada lucrurile au fost complicate.”

Citeste si: “Angelina Jolie si Brad Pitt se despart. Copiii cu cine raman”!

Foto: Guliver