Kim Kardashian

Kim Kardashian este un pic nostalgica in prag de primavara. Vedeta de televiziune a facut public, pe contul ei de Twitter, un filmulet realizat chiar la prima intalnire pe care a avut-o cu rapperul Kanye West, actualul ei sot.

Momentele, “istorice”, dupa cum le-a catalogat chiar ea, dateaza din 2012 si ii prezinta pe cei doi in timp ce topaiau pe clapele unui pian imens in celebrul magazin de jucarii F.A.O. Schwartz. Intre timp, magazinul s-a inchis, iar afacerea s-a mutat online, insa nostalgia pianului care a facut furori odata cu aparitia sa in filmul “Big” / “Vreau sa fiu mare”, nu ii da pace nici vedetei de televiziune.

“Acest film a fost facut cand Kanye si cu mine am mers la F.A.O. Schwartz si am cantat la pian”, a scris Kim Kardashian. “Imaginile au fost surprinse de catre prietenul nostru Joyce Bonelli. A fost, de fapt, prima noastra intalnire!”, a adaugat aceasta.

Cel mai probabil, filmuletul a fost realizat in aprilie 2012, scriu jurnalistii de la TMZ, care au legat momentul de acela in care proaspatul cuplu Kim Kardashian – Kanye West a fost astaltat de fotografii care doreau imagini in premiera cu cei doi.

Kim Kardashian, dependenta de retelele de socializare

Multe s-au intamplat in cei aproape patru ani cati au trecut de la prima intalnire dintre Kim si Kanye. Primul lor copil, o fetita (North West), s-a nascut in iunie 2013, momentul fiind, evident, impartasit pe retelele de socializare.

De asemenea, casatoria lui Kim Kardashian cu Kanye West a avut loc un an mai tarziu, in mai 2014, iar ceremonia, una plina de stralucire, a fost transmisa, in timp real… pe Twitter.

In decembrie, anul trecut, s-a nascut cel de-al doilea copil al cuplului, un fiu, pe care parintii l-au botezat Saint. Deja traditie, bucuria parintilor a fost impartasita fanilor pe retelele de socializare.

La fel si debutul “in lume” (tot vituala) al celui mai mic membru al familiei Kim Kardashian – Kanye West.

Daca ti-a placut acest articol, da like paginii nostre de Facebook si o sa gasesti acolo si alte articole asemanatoare!

Foto: Facebook