S-a leganat goala pe o minge, iar pagina ei de Instagram pare un lant al ororilor. Fosta ingenua Miley Cyrus continua sa socheze si calareste o pisica in fata a mii de oameni. Scopul insa nu e chiar asa de deocheat precum ati banui!

De data aceasta totul este de dragul – sa-i spunem “amorul”? – artei. Miley Cyrus calareste o pisica in cadrul unui proiect video realizat de catre doi celebri artisti vizuali – Pamela Reed si Matthew Rader – in cinstea viitoarei editii a MTV Video Music Awards.

Ei vor filma trei scurtmetraje ale caror protagonista va fi Miley Cyrus, care va o calari pe pisica ei alba ca spuma, Shanti, intr-o varianta recreata in studio, pentru a induce ideea unor lumi fantastice.

Pamela Reed vorbeste pentru WMagazine cum s-a ajuns la aceasta colaborare.

“A fost potrivirea perfecta. Noi facem filme cu adevarat neconventionale, amuzante si Miley se potriveste de minune aici. Este proiectul de vis pentru ca ea a fost de acord cu toate ideile noastre”, spune artista.

O idee acceptata fara obiectii

In ceea ce priveste modul in care s-a ajuns la reproducerea fidela a pisicii lui Miley, Reed sustine ca a fost o munca sustinuta a unor profesionisti.

Cum arata pisica lui Miley Cyrus

“Am facut intr-un studio cateva fotografii ale pisicii si am colaborat cu un modelator 3D care sa faca atat fata exacta a felinei, cat si labele, ghearele si blana. Trebuia sa obtinem un animal care sa semene exact cu pisica lui Miley.”

Povestea celor trei lumi inchipuite de catre cei doi artisti, numita “The Never Ending Story” este inspirata din mintea lor care si-au dorit sa recreeze intr-un platou o pisica de dimenisiuni gigante.

Renumita pentru gesturile ei iesite din comun, care trec de multe ori de limita decentei, Miley Cyrus a reusit anul trecut, la MTV Music Awards, sa se spele de toate pacatele.

Cantareata de 21 de ani a castigat trofeul pentru cel mai bun video la editia de anul acesta a MMA, pentru piesa controversata piesa “Wrecking Ball”.

Miley Cyrus si gesturile frumoase

Dar Miley, care era in sala, chiar in primul rand, a refuzat sa urce pe scena pentru a-si ridica premiul. In schimb, ea trimis dupa trofeu un tanar necunoscut.

Ulterior s-a aflat ca barbatul care era imbracat conform dress code-ului evenimentului – costum negru – este un tanar fara adapost, pe nume Jesse. Acesta traieste intr-un centru pentru persoane fara adapost din Hollywood, iar meritul lui in succesul lui Miley a fost acela ca i-a indemnat pe tineri sa acceseze in numar cat mai mare pagina de Facebook a artistei.

“Am suprevietuit in adaposturi din tot orasul. Am facut curatenie in camere de hotel si am tot aparut ca figurant in filme si in vietile voastre. in afara acestor usi sunt 54.000 de oameni care nu au un loc caruia sa ii spuna «acasa»”.

Discursul tanarului a emotionat-o pana la lacrimi pe Miley care, ulterior, si-a indemnat fanii pe pagina de Facebook sa doneze “pentru a pune capat acestei situatii in care exista omeni fara adapost”.

Ajunsa mai controversata decat Lady Gaga, Miley Cyrus se inscrie in categoria “bad girls” care sunt luate drept model.