Oprah Winfrey

Oprah Winfrey a platit 43 milioane de dolari pentru a deveni actionara companiei Weight Watchers, care ajuta milioane de femei sa slabeasca usor si rapid.

De-a lungul timpului, Oprah a vorbit adesea despre problemele sale de greutate si despre dificultatea de a slabi. Stresul kilogramelor in plus a disparut insa cand prezentatoarea TV a descoperit dieta minune oferita de Weight Watchers. Iar acum Oprah a devenit atat de incantata de rezultate incat a hotarat sa cumpere 10% din companie.

A photo posted by Oprah (@oprah) on

“Weight Watchers mi-a oferit instrumentele necesare pentru a castiga odata pentru totdeauna batalia cu kilogramele. Cred atat de mult in acest program incat am decis sa investesc in companie si sa ajut la evolutia sa.”, a declarat Oprah Winfrey.

O astfel de achizitie a avut consecinte importante la Bursa, mai ales ca investitorul este una dintre cele mai apreciate femei de afaceri din lume. Astfel, dupa ce anuntul a devenit oficial, pretul actiunilor Weight Watchers aproape s-a dublat.

Jim Chambers, presedintele consiliului de administratie Weight Watchers, a declarat: “In timp ce purtam o conversatie cu Oprah, am realizat ca exista o asemanare incredibila intre intentiile sale si misiunea noastra. Credem ca abilitatea sa remarcabila de a se conecta cu oamenii si de a-i inspira pentru a-si atinge adevaratul potential se completeaza perfect cu realizarile comunitatii noastre puternice, cu antrenorii nostri extraordinari cu cu abordarea noastra de succes.”

Ce inseamna dieta Weight Watchers?

Dieta Weight Watchers reprezinta una dintre cele mai vechi metode de slabit, datand inca din anii ‘60 si avand originile in Statele Unite ale Americii. Este o dieta care promoveaza alimentatia sanatoasa, activitatea fizica si suportul celor din jur, fiind bazata pe un regim alimentar calculat dupa un sistem de puncte.

Sistemul de puncte folosit in dieta Weight Watchers este o inovatie in cadrul programelor nutritionale, acesta fiind usor de adaptat programului zilnic sau necesitatilor calorice ale fiecaruia. Fiecare persoana poate consuma zilnic un numar de puncte, calculat in functie de anumite criterii de evaluare (varsta, sex, greutate, inaltime, activitate fizica cotidiana).

Cei care doresc sa urmeze aceasta dieta trebuie sa se inscrie pe site-ul oficial al programului (www.weightwatchers.com), unde vor gasi o lista cu peste 40.000 de alimente punctate dupa principiile de mai sus.

Foto: Guliver