Wentworth Miller meme lupta cu depresia

Pe Internet circula zilnic zeci de meme-uri (colajele cu imagini ) si-n timp ce unele te fac sa chicotesti, altele iti pot lasa un gust amar. Wentworth Miller a simtit acest gust amar cand navigand pe retelele de socializare a dat peste un colaj cu el, in care era prezentat in zilele sale de glorie, cand juca in Prison Break si apoi intr-o imagine de pe strada surprinsa de paparazzi in 2010.

Mesajul emotionant postat de Wentworth Miller pe contul sau

Actorul a preluat si el respectivul meme de pe Facebook si a facut o confesiune: “Azi am descoperit ca eram subiectul unei meme pe Internet. Nu este pentru prima data cand mi se intampla asta. Insa acest meme este diferit de celelalte. In 2010, aproape m-am retras din actorie si am incercat sa nu mai ies in evidenta cu nimic din mai multe motive. In primul rand, ma tot gandeam la sinucidere. Acum este un subiect despre care am tot scris si am tot vorbit. Dar, in momentul acela sufeream in tacere.”

Wentworth Miller a continuat: “In 2010, cand ma simteam foarte rau, am cautat peste tot ceva sa ma elibereze, sa ma linisteasca, sa-mi distraga atentia. Si m-am intors catre mancare. Ar fi putut fii altceva. Droguri. Alcool. Sex. Dar mancarea a devenit un singur lucru pe care-l asteptam cu nerabdare. Si m-am ingrasat. Mare branza.”

Wentworth Miller a mai povestit ca dupa ce a vazut fotografia, mama sa l-a sunat, preocupata fiind de starea lui de sanatate. “Pe scurt, am supravietuit. Si tot asa au supravietuit si acele imagini. Ma bucur. Acum, cand vad fotografia cu mine in tricoul rosu, cu un zambet rar pe fata mea, imi amintesc de lupta pe care am dus-o. Rezistenta mea si perseverenta mea in fata a tot felul de demoni… Prima data cand am vazut aceast meme in news feed-ul meu trebuie sa recunosc ca m-a durut. Dar, in final i-am atribuit un sens. Iar sensul atribuit acestei imagini este tarie, vindecare, iertare. A mea si a altora.”

Miller a incheiat postarea cu o notă miscatoare adresata celor care se lupta cu depresia sau care au pe cineva drag in aceasta situatie. “Ajutorul este disponibil. Cere-l. Trimite un mesaj. Trimite un e-mail. Ridica telefonul. Cuiva ii pasa. Si asteapta sa auda ceva de la tine.”

Despre lupta cu depresia a povestit si Andreea Raicu pe blogul ei. Articolul se numeste: “Depresia e o boala. O stiu!”.

Foto: facebook.com

Daca ti-a placut acest articol, da-ne un like pe pagina noastra de Facebook si vei afla si mai multe informatii interesante!