cu cine se iubeste Printul Harry

O revista australiana sustine ca Printul Harry nu mai este singur, dupa ce s-a indragostit de o printesa de origine greaca. Sa fie oare adevarat sau doar o idila nascocita de dragul vanzarilor?

Printesa Maria-Olympia a Greciei si Danemarcei si britanicul au inceput sa se intalneasca dupa ce le-a facut cunostinta verisoara lui Harry, printesa Beatrice. Frumoasa, in varsta de 19 ani, care a fost numita de revista Tatler “Cea mai eligibila fata din lume” in 2014, si Printul Harry, care are 31 de ani, isi fac acum, conform relatarilor din revista New Idea, planuri pentru o vacanta la schi in Elvetia.

Teoretic, Printul Harry isi va petrece Pastele cu Maria-Olympia, insa practic…

O persoana din cercul familiei regale a declarat ca: “Harry este indragostit pana peste de urechi de Maria-Olympia.” Dupa ce s-a despartit de iubitele pe termen lung pe care le-a avut, Cressida Bonas si Chelsy Davy, Printul Harry nu a mai reusit sa-si gaseasca o noua partenera. Dar acum, revista saptamanala australiana sustine ca el este pregatit pentru o noua relatie serioasa.

Happy Thanksgiving!!!

A photo posted by olympiagreece (@olympiagreece) on

In articolul publicat in revista se sustine ca: “William si Kate o iubesc Maria-Olympia si cred ca ea este persoana potrivita pentru Printul Harry. Ei nu pot sa creada cat de fericit este acum Harry si sunt multumiti ca Maria-Olympia a intrat in viata lui. Inainte de a veni ea, Harry parea destul de agitat mereu, dar acum e mult mai linistit.”

?

A photo posted by olympiagreece (@olympiagreece) on

Insa o sursa din cercul Printului Harry a negat intreaga povestea de dragoste pentru Daily Mail. De fapt, cei doi sunt rude indepartate. Printesa Maria-Olympia este stra- stra- stra- stranepoata Reginei Victoria prin linia regala greaceasca in timp ce Printul Harry este stra- stra- stra- stranepotul Reginei Victoria. Zvonurile au venit la doar cateva zile dupa ce petrecaretul din familia regala a iesit in oras cu fosta lui prietena, prezentatoarea Natalie Pinkham, 37, si PR-ul Astrid Harbord.

Vezi si: “Primele poze oficiale de la botezul Printesei Charlotte”!

Foto: Guliver