Shannen Doherty lupta cu cancerul

Noi stim deja ca vedetele nu sunt imune la greutatile vietii si se confrunta cu traume la fel de mari chit ca au succes. Dar, intr-adevar multe celebritati nu sunt mereu sincere cand au probleme de sanatate. Ultimele fotografii postate de Shannen Doherty, starul din Beverly Hills, pe Instagram arata cat de grea si de sfasietoare este lupta cu cancerul.

Step 1

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on

Fotografiile ei, care documenteaza chiar si momentul in care a trebuit sa-si rada parul, nu au filtrele cu care ne-au obisnuit de obicei vedetele. Au un puternic impact emotional. Imaginile surprind o parte dintre momentele pe care femeile care s-au confruntat vreodata cu cancerul si-ar dori sa le uite. Si nu este vorba despre vanitate; ci doar despre faptul ca identitatea respectivei persoane este complet schimbata. In ochii ei se citeste teama.

Step 2

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on

1 din 8 femei trec prin lupta cu cancerul la san

Shannen Doherty a vorbit cu Dr. Oz la inceputul acestui an despre lupta cu cancerul la san, iar mai tarziu el a spus: “Ea a trebuit sa se acomodeze cu frica – uneori că teama a paralizat-o pe parcursul anului trecut.” Dr. Oz a continuat: “Mult timp am fugit de lucrurile de care ne temem. Dar acum cred ca ea isi imbratiseaza boala.”

Step 6

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on

Este coplesitor, dar atat de multe femei trec prin ce trece ea (aproximativ 1 din 8 femei, pentru a fi mai exacte). Chiar daca nu ai trecut prin lupta cu cancerul, stii probabil ca-ti e mai usor sa treci peste greutati atunci cand ai un sprijin din partea cuiva – cand stii ca nu esti singura. Asa ca insusi actul de a împartasi aceste fotografii ale unui moment greu este unul terapeutic. Este cumva reconfortant sa vezi ca prietenii si familia sunt alaturi de ea.

Step 5

A photo posted by ShannenDoherty (@theshando) on

Suntem sigure ca multe femei ii multumesc lui Shannen Doherty pentru ca a avut curajul sa urce acele imagini asa cum sunt ele si speram sa treaca cu bine peste acest obstacol.

Citeste si despre 10 vedete care au invins deja in lupta cu cancerul!

Daca ti-a placut acest articol, da like paginii noastre de Facebook sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!

Foto: Guliver, instagram.com