a fost criticata Victoria Beckham

Victoria Beckham nu este o vedeta pe care sa o treci usor cu vederea. Este un icon in materie de stil, si, pe langa aceasta, este si sotie, mama si femeie de afaceri. Totusi, nici ea nu este perfecta, asa ca te invit sa descoperi de ce a fost criticata Victoria Beckham!

Recent, sotia lui David Beckham a fost aspru criticata de catre fani pentru alegerile sale. Vedeta, extrem de slaba de altfel, a ales pentru prezentarea colectiei sale de ochelari de soare o tanara considerata si ea mult prea slaba pentru a fi model.

Victoria a postat pe Facebook, Instagram si Twitter o fotografie cu un model extrem de slab purtand ochelarii pe care vedeta urmeaza sa ii lanseze pentru colectia de primavara – vara 2018: „back to work” a scris ea in descrierea fotografiei.

Fanii au reactionat imediat la aceasta imagine si, potrivit publicatiei internationale Independent, imediat a fost criticata Victoria Beckham:

„Aceasta este o imagine periculoasa, un model ce nu trebuie oferit fetelor tinere”, a scris unul dintre fanii vedetei pe Instagram.

„Serios Victoria, acesta nu este un model pe care fetele tinere sa il urmeaze! Incearca sa folosesti femei adevarate!”

„Oh Victoria, cat de dezgustator sa folosesti femei atat de slabe, in loc de un model adevarat, de care sa fii mandru si pe care sa i-l poti arata fiicei tale!”

„Daca folosesti modele atat de slabe, vei crea o idee nerealista in mintea tinerelor din ziua de azi!”

„Niciodata nu as fi incaput in hainele tale, se pare ca sunt facute doar pentru persoane extrem de slabe, ceea ce e o rusine pentru ca sunt extrem de elegante.”

Cam asa au aratat, potrivit Independent, cateva dintre reactiile criticilor la postarea Victoriei Beckham.

Indiferent de alegerile facute, Victoria ramane totusi un model in materie de stil si alegeri vestimentare, asa ca te invit sa descoperi Look-ul Victoriei Beckham: cele mai frumoase aparitii din 2017!

FOTO: Guliver, Instagram