Cuplul Brangelina nu a ramas impasibil la povestile triste ale refugiatilor sirieni. Iar cei doi intentioneaza acum sa adopte unul dintre copiii ramas fara parinti in urma razboiului.

brangelina adopta un copil sirian

Pe langa cei trei copii biologici ai lor, Brad Pitt si Angelina Jolie au deja trei copii adoptati: pe Maddox din Cambogia, Zahara din Etiopia si Pax din Vietnam. Insa acum ei au inceput formalitatile pentru a lua in sanul familiei lor si un orfan sirian.

Dupa o vizita recenta in Siria, Angelina Jolie si-a decis sa-si extinda numeroasa familie adoptand un refugiat. “Angelina a cunoscut trei copii orfani acolo. Erau frati. Cel mijlociu stia putina engleza. Angelina a fost extrem de impresionata cand a aflat ca tatal lor a fost luat de soldatii sirieni, casa lor a fost bombardata, iar mama lor a murit atunci. Cel mai mare dintre copii era foarte tacut, dar a stat mereu langa Angie pe tot parcursul vizitei ei.” a povestit un apropiat al actritei pentru RadarOnline.com.

Formalitatile pentru adoptia copilului de catre cuplul Brangelina pot dura chiar si 4-5 luni

Dupa ce s-a reintors in America, Jolie a luat in calcul ideea de a adopta cei trei copii, insa Pitt a pus, se pare, piciorul in prag si i-a spus ca prefera unul singur. “Sa treci de la sase copii la noua este insa mult prea mult, iar Brad a fost ingrijorat de impactul pe care-l va avea aceasta schimbare asupra celorlalti copii”, a adaugat sursa.

“Iar Angie nu a opus niciun fel de rezistenta pentru ca stia ca nu va merge”. Desi cuplul Brangelina a gasit acum un numitor comun, procesul legal va fi unul indelungat care ar putea sa dureze 4-5 luni inainte ca orfanul sirian sa se alature familiei. Si-n luna aprilie a acestui an presa a speculat ca Brangelina intentioneaza sa adopte un copil din Siria, dar zvonurile au fost infirmate la acea vreme.

Citeste si: “Angelina Jolie a planuit o vacanta inedita pentru fiul ei Maddox”!

Foto: Guliver