Actrita Anne Hathaway nu doar este o mare plangacioasa, dar mai si crede in existenta extraterestrilor

Actrita Anne Hathaway plange "in mod constant". Chiar ea recunoaste acest lucru, dar nu da mare importanta subiectului! Si, totusi, de ce are atarea lacrimi pe obraz?

Anne Hathaway plange “tot timpul”, mai ales pe platourile de filmare unde izbucneste in lacrimi de te miri ce. Dar asta “nu e o tragedie”, spune chiar ea.

Intr-un interviu in care vorbeste despre cel mai recent film in care este distribuita, Anne (32 de ani) spune: “Ultimul personaj pe care il interpretez e o binecuvantare pentru ca trebuie sa planga la serviciu. Eu plang tot timpul. E un rol… sunt actrita, dar asa am si o scuza in acest sens. Pana la urma, care este problema daca plangi si reusesti sa te aduni si sa continui ce ai de
facut? Plang pentru ca sunt un om care isi exteriorizeaza usor emotiile”.

Chiar daca pare fericita ca si-a putut dezvalui latura sensibila, chiar vulnerabila, am putea spune, Anne recunoaste ca nu a reactionat prea bine atunci cand fostul ei iubit, Raffaello Follieri a fost arestat de FBI pentru escrocarea unui grup de investitori, in 2008.

“Era ceva foarte grav, iar eu eram inca o mare naiva. Acum inteleg mult mai multe despre oameni si despre mine insami”, a mai spus actrita.

Castigatoarea Oscarului pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar, pentru rolul Fantime din filmul Mizerabilii, Anne Hathaway se bucura acum de o pauza si o “depresurizare”, asa cum o numeste ea, dupa ce, timp de sapte saptamani a jucat in one-woman show-ul “Grounded”, in care e interpretat o femeie pilot din trupele Air Force.

Crede si in ET

Sa fie alegerea acestui rol si un efect al credintei – destul de neobisnuite – a actritei in existenta extraterestrilor? In urma cu un an, ea declara ca “este foarte putin probabil sa nu existe nimic acolo, in spatiu.

Vedeta hollywoodiana este de parere ca in Univers exista si alte forme de viata, dar nu stie deocamdata cum arata acestea. “Chiar voiam sa ajung in spatiu cand eram mica, dar nu ma descurcam prea bine la matematica si la stiintele exacte atunci cand eram la scoala, asadar nu puteam nici macar sa visez la posibilitatea de a face intr-adevar o astfel de calatorie. Apoi, cand am devenit ceva mai mare, am inceput sa vizionez multe documentare despre natura, care m-au facut sa vad apoi documentare despre stiinta, despre fizica si despre Univers. Astronomia este o mica pasiune de-a mea de ceva vreme”, a spus actrita care, in filmul SF “Interstellar” interpreteaza rolul unui astronaut.

Insa dincolo de ciudateniile ei, Anne Hathaway ramane o sursa de inspiratie pe zona fashion.