Brangelina

2016 a fost un an greu pentru Angelina Jolie si Brad Pitt. Desi pareau un cuplu perfect, Angie a depus actele pentru divort in a doua jumatate a anului si asa au inceput si disputele legate de custodia copiilor. Dar nici 2017 nu se lasa mai prejos! La jumatatea lunii ianuarie, lifeandstylemag.com a publicat un articol ingrijorator pentru Brangelina: mama biologica a fiicei lor adoptate vrea sa reia legatura cu Zahara.

Chiar daca Angelina a declarat in presa ca mama fiicei ei adoptive nu mai este in viata, se pare ca acest lucru nu este adevarat. Potrivit presei internationale, cea care i-a dat viata Zaharei este o femeie pe nume Mentewab Dawit Lebiso si traieste in Etiopia. Ea si-a dechis sufletul in fata jurnalistilor de la Daily Mail pentru a o ruga pe fiica ei, acum in varsta de 12 ani, sa accepte sa vorbeaca cu ea. Risca Brangelina sa o piarda pe fiica lor cea mare?

Mama biologica a Zaharei vrea sa vorbeasca cu fiica ei

„Eu doar vreau ca ea sa stie ca traiesc si ca imi doresc sa vorbesc cu ea. Nu imi vreau fiica inapoi, dar vreau sa pot lua legatura cu ea, sa o sun si sa vorbesc cu ea“, a marturisit mama biologica a Zaharei. Si a adaugat: „Angelina i-a fost mama mai mult decat i-am fost eu vreodata. A fost cu ea inca de cand era bebelus, dar asta nu inseamna ca nu imi lipseste. Mi-e dor de ea tot timpul. Ma gandesc la ea zi de zi si imi doresc sa-i aud vocea sau sa-i vad chipul. Stiu cand e ziua ei de nastere, dar sunt trista pentru ca nu pot sarbatori alaturi de ea. Mi-as dori foarte mult sa fiu cu ea de ziua ei de nastere si-n alte zile importante… Imi doresc sa pot lua legatura constant cu ea“.

Zahara avea doar sase luni cand Angelina a adoptat-o in 2005. Pe atunci, vedeta nu era intr-o relatie. Brad a adoptat-o si un an mai tarziu.

Mentewab a explicat ca la 19 ani a fost violata si a dat nastere unei fetite, pe care a numit-o Yemasrech. Intrucat bebelusul era bolnav, iar Lebiso era foarte slabita si s-a simtit rau dupa nastere, a decis sa isi dea copilul in adoptie. Cu toate acestea, in 2007, ea a dat un interviu pentru o alta publicatie in care a spus ca ar fi lasat-o pe Zahara cu bunica ei si aceasta a decis sa dea copilul spre adoptie.

Brangelina trebuie sa decida ce e mai bine pentru copilul lor

Mentewab spera ca Brangelina, adica atat Brad, cat si Angie, vor fi de acord ca Zahara sa isi cunoasca familia ei din Etiopia. „O voi ruga pe Angelina sa ma lase sa vorbesc cu Zahara. Nu cred ca ii cer prea mult“, a spus aceasta.

Daca ti s-a parut interesant articolul despre Brangelina fata cu reactiunea: ce vrea mama biologica a fiicei lor adoptate, citeste si: Angelina Jolie: “Brad Pitt este ingrozit ca se va afla adevarul despre divort”.

Foto: Guliver/Instagram