Cara Delevingne a visat dintotdeauna sa fie actrita, iar acum iata ca dorinta ei s-a indeplinit. Si are planuri mari... Ea-si doreste sa primeasca un rol similar cu cel detinut de Charlize Theron in Monster.

Cara-Delevingne-actorie

Modelele nu pot deveni peste noapte actrite. Este o teorie pe care o auzim adesea dar care este combatuta de cateva nume mari care au reusit sa faca trecerea cu brio. Charlize Theron este un astfel de exemplu, iar Cara Delevingne viseaza sa-i calce pe urme!

Cara a jucat recent in pelicula “Paper Towns” si a declarat pentru emisiunea The Project difuzata de Channel Ten: “Toata lumea o stie pe Charlize Theron si sunt multe alte actrite incredibile care au fost pe vremuri modele. Mie mi-a placut de ea in filmul <<Monster>>, e genul de rol pe care mi l-as dori si eu. Intotdeauna vor fi oameni care se vor indoi de tine sau isi vor dori sa nu reusesti. Mie nu-mi pasa de parerea lor pentru ca stiu cat de mult pot sa muncesc si stiu ca sunt pregatita sa dau tot ce am mai bun. Cat timp fac o treaba buna, stiu ca asta e tot ce conteaza.”

Cara a mai povestit pentru postul australian de televiziune ca trecerea de la catwalk la cinematografie a facut-o sa se simta ca si cum “s-ar fi nascut din nou”. “E un lucru total diferit. Simt ca traiesc o alta parte a vietii mele si ma simt ca un nou-nascut.”

Citeste si: Sprancene groase si trucuri de top model: Cara Delevingne”!

Foto: Guliver