Desi in ultima perioada melodiile lansate de Madonna m-au lasat rece, iata ca Ghosttown mi-a atras atentia. Cantecul de pe albumul Rebel Heart are si un nou clip, care arata tare bine!

“Ghosttown”, unul dintre cantecele prezente pe cel de-al treisprezecelea album al Madonnei, are acum si un vizual pe masura. Iar cantareata pop nu este singura vedeta prezenta in el. In noul clip apare si actorul Terrence Howard care joaca rolul iubitului artistei intr-un decor post-apocaliptic.

Criticii de la diverse publicatii online au avut numai cuvinte de lauda la adresa acestei piese care aminteste de creatiile din trecut ale faimoasei Pop Queen.

Ghosttown, un nou clip cu potential de hit

Madonna se intoarce la reteta de succes din trecut

Bradley Stern de la blogul muzical MuuMuse sustine ca “Ghosttown” este cea mai surprinzatoare piesa de pe noul album al Madonnei. El spune ca problema principala a pieselor lansate in ultimii ani de vedeta este nu aveau versuri memorabile, iar Ghosttown intrerupe acest sir de melodii care n-au trecut testul timpului.

Clipul care insoteste cantecul m-a cucerit de la primele cadre cu atmosfera lui teatrala si cu costumele cu accente victoriene. Care este story-ul lui? Madonna se trezeste intr-o lume distrusa asemanatoare cu cea din filmul I Am Legend, iar personajul interpretat de Terrence Howard o urmareste de la distanta. In cele din urma cei doi se intalnesc si incep un dans emotionant al ultimul cuplu ramas pe Pamant.

Videoclipul este regizat de Jonas Akerlund care a mai facut in trecut pentru Madonna si Ray of Light, dar si Music.

Foto: hollywoodreporter.com