Tatum si Jenna Dewan Tatum

Unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood a luat o decizie care i-a intristat profund pe fanii celor doi actori. Channing Tatum si Jenna Dewan Tatum, care deseori si-au declarat iubirea in fata publicului larg, au anuntat ca mariajul lor se destrama dupa noua ani de cand au mers la altar, scrie People.com.

Channing Tatum si Jenna Dewan Tatum, doi actori si dansatori renumiti, s-au cunoscut si s-au indragostit in anul 2006, in timpul filmarilor pentru „Step Up“, si au mers impreuna la altar in 2009. Ori de cate ori au pasit pe covorul rosu impreuna, cei doi pareau facuti sa ne demonstreze ca povestile de dragoste cu final fericit chiar exista. Insa nu a fost asa. Cel putin nu in cazul lor!

Cum au anuntat Channing Tatum si Jenna Dewan Tatum ca divorteaza

Ambii in varsta de 37 de ani, ei au impreuna un singur copil, o fata pe nume Everly, care s-a nascut in iunie 2013. Channing Tatum si Jenna Dewan Tatum au facut publica decizia lor in Social Media si au declarat ca despartirea nu a avut la baza secrete sau alte evenimente neplacute, iar infidelitatea iese din discutie.

Viata merge mai departe…

„Salutare lume! Asadar… Avem ceva de impartasit cu voi. In primul rand, e ciudat ca trebuie sa impartasim acest lucru cu toata lumea, dar e o consecinta a vietii pe care am ales-o si de care suntem foarte recunoscatori. (…) Vrem sa va spunem adevarul, ca sa stiti ca orice altceva in plus fata de ce e scris aici este mai mult ca sigur fictiune. Cu afectiune, am ales sa ne despartim. Ne-am indragostit nebuneste acum mai multi ani si am avut o calatorie magica impreuna. Nimic nu s-a schimbat in legatura cu dragostea pe care ne-o purtam, dar iubirea este o aventura frumoasa care ne duce, pentru moment, pe alte cai“, se arata in anuntul facut de actori pe Instagram.

Channing Tatum si Jenna Dewan Tatum au tinut sa puncteze ca formeaza in continuare o familie si ca se vor ajuta pe viitor, mai ales de dragul lui Everly. Ei au punctat si ca „nu exista secrete sau evenimente ascunse care ne-au facut sa luam aceasta decizie – suntem doar doi prieteni buni care au decis ca a venit momentul sa se departeze si sa se ajute unul pe celalalt sa traiasca o viata cat mai frumoasa si mai implinita. Suntem in continuare o familie si vom fi intotdeauna parinți dedicati si iubitori pentru Everly. Nu vom face comentarii adiacente si va mulțumim in avans pentru respectarea intimitatii familiei noastre. Transmitem toata dragostea noastra tuturor, Chan si Jenna“.

Acum, ca ai aflat vestea trista ca Channing Tatum si Jenna Dewan Tatum se despart dupa 12 ani de relatie, te poate interesa si: Divortul dintre Brad Pitt si Angelina Jolie se apropie de final.

Foto: Guliver/Instagram