Cum si-a sarbatorit Kate Middleton ziua de nastere

Ducesa de Cambridge implineste 35 de ani pe data de 9 ianuarie 2017, iar cu siguranta Printul William, Printul George si Printesa Charlotte au planuri foarte mari pentru aceasta zi speciala. Pana atunci, cei de la revista Popsugar au facut o scurta recenzie si au prezentat cum si-a sarbatorit Kate Middleton ziua de nastere in ultimii zece ani.

In cazul in care te intrebi cum si-a sarbatorit Kate Middleton ziua de nastere in ultimii zece ani, afla ca totul a evoluat in jurul evenimentelor care au avut loc in viata ei. De la o simpla fata de oras la membru a Casei Regale Britanice si mama a doi copii, viata ei s-a schimbat complet pe parcursul ultimului deceniu.

Cum si-a sarbatorit Kate Middleton ziua de nastere in ultimii 10 ani

2006

Cand a implinit 24 de ani – moment in care avea aproape doi ani de relatie cu Printul William – Kate si-a sarbatorit ziua de nastere impreuna cu familia, insa iubitul ei nu a fost prezent. Acesta fusese inrolat la Academia Militara din Sandhurst cu doua zile in urma.

HAPPY BIRTHDAY dear Duchess of Cambridge 💖 ☺️✨🎂🎈3️⃣4️⃣💕 #britishmonarchy #BritishRoyalFamily #duchessofcambridge #katemiddleton #birthday #catherinemiddleton #katemiddletonbirthday

O postare distribuită de 🇬🇧british monarchy☁️ (@british_royalfamily_fan) pe

2007

Si in anul urmator, Kate si-a sarbatorit ziua de nastere fara William alaturi. Au existat speculatii la acea vreme, iar apartamentul ei a fost impanzit de paparazzi. La acea vreme, William a facut o declaratie: “Domnisoara Middleton ar trebui, la fel ca orice alta persoana, sa isi desfasoare activitatile zilnice fara astfel de incidente. Situatia se dovedeste de nesuportat pentru toti cei implicati”.

2008

Inca o data, William nu a fost prezent la ziua de nastere a iubitei sale, pentru ca a fost recent inscris in pregatiri militare suplimentare. Cu toate acestea, cei doi erau foarte fericiti si aveau un viitor impreuna. Kate si-a sarbatorit ziua de nastere in Londra, impreuna cu familia ei.

2009

William a fost prezent la ziua de nastere a iubitei sale, iar acest fapt a putut fi dovedit de masina lui, care era parcata in fata casei parintilor lui Kate.

2010

Inca o data, Kate si-a sarbatorit ziua de nastere impreuna cu familia si iubitul ei. Totul s-a desfasurat la domiciliul familiei Middleton.

2011

Ultima zi de nastere inainte sa devina sotia Printului William a avut loc in 2011. Cei doi tocmai se intorsesera de la nunta prietenilor lor, Sarah Louise Stourton si Harry Aubrey-Fletcher.

2012

Cu o noapte inainte sa implineasca 30 de ani, Kate si-a petrecut seara cu Steven Spielberg, Tom Hiddleston si Benedict Cumberbatch. Ea si William au participat la o premiera regala, unde Kate a fost cuprinsa de emotii. A doua zi, Kate a tinut o cina privata in incinta restaurantului Kensington.

Cute moments – William and Kate during their visit to Malaysia in 2012

O postare distribuită de WilliamKateGeorgeCharlotte 🇬🇧 (@willkatecambridge) pe

2013

In anul urmator, in timp ce era insarcinata cu Printul George, Kate a participat la spectacolul Cirque du Soleil, la Royal Albert Hall. A fost a doua oara cand Kate a aparut in public, dupa ce a fost internata in spital din cauza unor probleme pe care le-a avut cu sarcina.

2014

Prima ei aniversare cu Printul George a fost una relaxata. La acea vreme, William studia agricultura la Universitatea din Cambridge, iar Kate si-a petrecut ziua cu mama si sora ei.

2015

Kate se apropia de ultimul trimestru de sarcina cu Printesa Charlotte, asa ca si-a petrecut ziua de nastere impreuna cu George si William.

2016

Kate si-a sarbatorit ziua de nastere impreuna cu prietenii de familie, iar in dimineata urmatoare a mers la biserica cu Regina si Printul Philip.

The Cambridges at the christening of baby Princess Charlotte in 2015

O postare distribuită de WilliamKateGeorgeCharlotte 🇬🇧 (@willkatecambridge) pe

Daca ti-a placut articolul despre cum si-a sarbatorit Kate Middleton ziua de nastere in ultimii 10 ani, citeste si: Revansa Printesei Diana – Kate Middleton ii poarta bijuteriile mamei lui Will!

Foto: Guliver/Instagram