Dupa Sean Penn si Charlize Theron, Ben Affleck si Jennifer Garner, a venit randul unui nou cuplu faimos sa-si spuna adio. Conform declaratiilor apropiatilor, Kate Moss si Jamie Hince nu mai sunt impreuna.

cuplu faimos despartire

Kate Moss si Jamie Hince s-au casatorit in 2011 si conform unor prieteni apropiati care au dezvaluit despartirea revistei People, cei doi nu-si mai pot repara problemele din mariaj. Jamie asteapta ca sotia lui sa demareze procedurile pentru inceperea divortului. Relatia dintre cei doi scartia deja de doi ani.

“Nu se grabesc, dar amandoi banuiesc ca nu sunt sanse de impacare. Momentan nu au facut inca nicio declaratie oficiala pentru ca vor sa mai astepte putin.” a declarat o sursa pentru People.

Alte persoane din cercul lor de prieteni sustin ca una dintre problemele principale ale cuplului a fost gelozia lui Kate. “Ea era extrem de geloasa pe prietenii lui de sex feminin, iar el s-a saturat”, sustine o alta persoana pentru cotidianul The Sun.

“Jamie a stat in ultima perioada mai mult pe la casa unor prieteni din Londra, iar locuinta pe care o are cu Kate este doar la cateva mile distanta de aceasta. Lucrurile au decurs atat de rau incat cei doi au evitat sa fie acasa, impreuna, in acelasi timp. Nu s-au mai vazut de cateva saptamani bune.” Intre timp prietenele cele mai bune ale lui Kate, Sadie Frost si Fran Cutler, incearca sa o tina pe Moss departe de petrecerile nebune cu care aceasta si-a condimentat in trecut viata.

Citeste si: “Trucurile lui Kate Moss”!

Foto: Guliver