pamela anderson

Desi nu a avut niciodata un stil vestimentar de admirat, Pamela Anderson a reusit acum, la 48 de ani, sa ne uimeasca. Zilele acestea actrita a purtat o tinuta lady like impecabila in Parlamentul Francez.

De ce inca o mai iubim pe Pamela Anderson? Noi si toti barbatii nostalgici care inca se mai gandesc la serialul Baywatch si la femeile cu picioare lungi imbracate in costume de baie intregi si foarte decoltate, specifice anilor ’90.

pamela anderson

Pentru ca Pamela Anderson, desi nu a avut niciodata un stil vestimentar de admirat, a reusit acum, la 48 de ani, sa ne uimeasca. Zilele acestea actrita a purtat o tinuta lady like impecabila in Parlamentul Francez. Vedeta, cunoscuta ca o activista ferventa pentru drepturile animalelor, a tinut un discurs contra unei proceduri condamnabile, de care nu o sa vorbim foarte mult aici: Pamela Anderson militeaza pentru interzicerea hranirii fortate a ratelor pentru foie gras. Dupa cum scrie Reuters, legea a fost propusa in Parlamentul Francez si se pare ca are o multime de sustinatori.

Pamela Anderson este foarte sic la 48 de ani!

Trenci bej, fusta creion, camasa din matase cu buline si pantofi peep-toe. Un look foarte parizian pe care actrita il stapaneste foarte bine. Dar ce e de admirat, e ca Pamela Anderson, una dintre cele mai sexy vedete care au pozat in revista Playboy de-a lungul timpului, isi pastreaza asumat doza subtila de sex-appeal chiar si intr-o ocazie oficiala. Ea a ales o bluza de matase transparenta sub care se zareste sutienul negru.

tinuta lady like pamela anderson

Pamela Anderson poate aborda si o tinuta cool cu aceeasi gratie

Parasind Parisul, la aeroport vedeta a purtat o un pardesiu alb minimalist pe care si-a prins cateva insigne cu mesaje activiste. Si-a lasat parul lejer pe umeri si si-a acoperit ochii cu o pereche de ochelari de soare cat-eye. Ce poate fi mai simplu si mai cool de atat?

pamela anderson in paris

Foto: Guliver.