Desi s-au despartit, pe Instagram inca mai exista cele mai frumoase fotografii cu Gigi Hadid si Zayn Malik, unul dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood!

fotografii cu Gigi Hadid si Zayn Malik

Modelul Gigi Hadid (22 de ani) si artistul Zayn Malik (25 de ani) au pus capat relatiei ieri si au facut anuntul pe retelele de socializare. Gigi a postat un mesaj din care se intelege ca a fost vorba despre o decizie comuna. Mai mult decat atat, Zayn o considera pe Gigi „un suflet incredibil”, in timp ce modelul spune ca „voi fi mereu recunoscatoare pentru dragostea, timpul si lectiile de viata primite de la el”- au spus cei doi pe Twitter.

Artistul Zayn Malik si Gigi Hadid erau impreuna de doi ani. Potrivit Thesun.com, cei doi au devenit un cuplu in decembrie 2015, iar in 2017 au devenit cel de-al treilea cuplu din istorie care a aparut pe coperta revistei Vogue.

In trecut, Zayn Malik a mai avut doua relatii, una cu Rebecca Ferguson si Perrie Edwards, iar Gigi Hadid s-a intalnit cu Joe Jonas si Cody Simpson, potrivit Thesun.com.

Iata mai departe cele mai frumoase fotografii cu Gigi Hadid si Zayn Malik in ipostaze absolut adorabile: