The Cranberries

Dolores O`Riordan, solista trupei The Cranberries, a murit brusc, ieri, la varsta de 46 de ani, potrivit BBC. Vestea a socat o lume intreaga, mai ales ca nu au fost date publicitatii circumstantele in care artista a decedat si nici s-a scris in presa ca ea ar fi suferit de probleme de sanatate care sa ii puna viata in pericol.

Tot potrivit acestei publicatii, solista Dolores O`Riordan, impreuna cu trupa The Cranberries, se afla in Londra pentru inregistrari in aceasta perioada. Momentan, cauza mortii sale este necunoscuta. Ceilalti membrii ai trupei sunt indurerati si au postat un mesaj emotionant pe retelele de socializare: „Ea a fost o femeie extrem de talentata, iar noi suntem mandri ca am fost parte din viata ei, inca din 1989”.

Prietenii si cunoscutii lui Dolores O`Riordan, dar mai ales fanii din intreaga lume sunt socati de aceasta veste trista. Intr-o declaratie obtinuta de People, Dan Waite, Eleven Seven International Managing Director, a povestit ca solista i-a lasat un mesaj vocal chiar cu cateva ore inainte de deces. „Dolores mi-a lasat un mesaj chiar dupa de miezul noptii povestindu-mi cat de mult ii place „Bad Wolves”, o versiunea dupa „Zombie”. Ea astepta sa ne intalnim la studio pentru inregistrari,” a povestit aceasta sursa pentru People.

Dolores O`Riordan

Chiar inainte cu trei saptamani, Dolores O`Riordan si-a asigurat fanii ca este bine si ca va reveni pe scena, dupa ce si-a anulat turul international, din cauza unor probleme de sanatate.

Mai multe celebritati, fani ai trupei The Cranberries, inclusiv James Corden, Hozier si Duran Duran, si-au exprimat condoleantele pe retelele de socializare!

Acum, ca lumea artistica a pierdut una dintre cele mai talentate voci, ne aducem aminte si de cei care au plecat dintre noi mult prea repede in anii trecuti, iar printre acestia se numara si George Michael. Reactiile vedetelor la aceasta veste trista!

FOTO: Guliver