Vedete din lumea modei si cinematografiei au participat ieri la Gala amfAr 2018, eveniment caritabil de strangere de fonduri pentru lupta anti sida, care face parte din Saptamana Modei de la New York. Cu aceasta ocazie, celebritatile si-au facut temele in ceea ce priveste tinutele de gala.

Gala amfAr 2018

Gala amfAr 2018 s-a tinut, ca si anul trecut, la Cipriano Wall Street, scrie publicatia Express.co.uk. Cu aceasta ocazie, inalta societate new yorkeza, dar nu numai, s-a pregatit intens pentru a defila pe Covorul Rosu.

Heidi Klum a atras toate privirile la acest eveniment

Fostul model Heidi Klum, in varsta de 44 de ani, arata ireal de bine si a captat toata atentia. Ea a purtat una dintre cele mai indraznete tinute de la Gala amfAr 2018, o rochie lunga, cu crapatura pe picior si cu aplicatii stralucitoare.

Raman in trend rochiile lungi, crapate pe picior

Top modelele Hailey Baldwin, Olivia Culpo si Sara Sampaio au fost si ele prezente la Gala amfAR din acest an si nu au trecut neobservate. Ele au optat pentru rochii sexy, cu spatele gol, transparente, care au atras toate privirile. Multe dintre celebritatile de la acest eveniment au optat pentru tinute care au lasat picioarele la vedere si diverse modele de accesorii statement.

Cum s-au imbracat vedetele internationale pe Covorul Rosu de la Gala amfAr 2018