Monica Bellucci crede ca adevarat senzualitate este in mintea ta si nu in formele tale.

monica-belluci-senzualitate-varsta

Actrita in varsta de 51 de ani – care va aparea alaturi de Daniel Craig in noul film Bond “Spectre” – sustine ca inaintarea in varsta nu-i stirbeste senzualitatea unei femei, ba dimpotriva. Tot ea sustine ca e perfect normal ca barbatii tineri sa fie atrasi de femei mai in varsta.

Monica – care are două fiice, Deva (10 ani) si Leonie (5 ani), impreuna cu fostul ei sot Vincent Cassel – a spus: “Noi nu ar trebui sa fim ingrijorate de varsta atunci cand vine vorba de dragoste si atractie. Asa cum femeile mai tinere sunt atrase de barbati mai in varsta, n-ar trebui sa fie nimic ciudat in faptul ca un barbat de 20 sau 30 de ani e atras de o femeie mai in varsta. Chimia si energia dintre barbati si femei conteaza… Adevarata senzualitate este in minte, in imaginatie, nu in varsta a corpului.”

Monica Bellucci vorbeste si despre viata dupa despartirea de Vincent Cassel

Frumoasa actrita de origine italiana este cea mai in varsta Bond Girl din istoria francizei, dar ea nu pare deloc deranjata de acest aspect. Tot ea a declarat pentru ziarul Daily Mirror: „Este o perioada frumoasa pentru mine si bogata din punct de vedere profesional. In ceea ce priveste viata mea privata, eu sunt o mama cu doua fiice, asa ca nu am prea mult timp sa ma odihnesc. Dar ma simt foarte energica acum si am castigat un fel de intelepciune de-a lungul anilor. Sunt in masura sa apreciez toate lucrurile marunte si frumoase care fac parte din viata de zi cu zi.”
Intre timp, Monica – care s-a separat de sotul ei in 2013 – a dezvaluit ca se bucura de libertatea de a fi singura.

Ea a povestit:. “E ceva ce n-am experimentat inainte si ma simt foarte vie. Femeia singura este o femeie libera, si daca nu esti intr-un cuplu asta nu inseamna ca nu ai pe nimeni langa tine – inseamna ca esti libera sa ai o relatie sau nu. Acest lucru poate fi infricosator, dar in acelasi timp si foarte interesant. Amintiti-va ca-n urma cu nu multa vreme femeile exista doar prin prisma relatiei lor cu barbatii.”

Citeste si: “Monica Bellucci este prima fata Bond de… 50 de ani”!

Foto: Guliver