Starul principal din "Black Swan" admira modul in care Cate Blanchett se descurca cu cei patru copii ai ei Dashiell (13), Roman (10), Ignatius (7) si micuta Edith fara sa renunte la cariera ei. Tocmai de aceea i-a cerut ajutorul in urma cu patru ani cand a venit pe lume, Aleph.

Natalie Porman parenting mama

Natalie Portman a povestit pentru editia americana a revistei Harper’s Bazaar: “La inceput am intrebat-o pe Cate cum e sa fii parinte. Cum reuseste. Si ea mi-a spus ca te descurci pur si simplu. Daca te stresezi nu rezolvi nimic.”

Actrita in varsta de 34 de ani a insistat, de asemenea, ca si barbatii ar trebui intrebati cum reusesc sa creeze un echilibru intre viata de familie si viata profesionala. “Multi tipi pe care ii stiu au fix aceleasi probleme. Si ei sustin ca daca muncesc prea mult simt ca nu vor avea suficient timp de petrecut cu familie. Poate ca si ei ar trebui intrebati in interviuri despre asta. Poate barbatii au nevoie de intrebari mai bune.”

Desi Natalie Portman se bucura sa traiasca in Paris cu familia ei, sunt si anumite aspecte din America de care-i e dor. Ea a povestit in noul numar al revistei Harper’s Bazaar US: “E magic. Dar culturile sunt diferite in moduri pe care nici nu le realizezi. Si sunt lucruri care-ti vor lipsi atunci cand nu le vei mai avea deloc – cum ar fi salile de sport indoor unde copiii isi pot consuma toata energia. Nu au unele la fel acolo. In Paris daca-ti urmaresti copilul in fuga printr-un loc de joaca oamenii vor crede ca esti nebun.”

Citeste si: “Best of Cannes: rochii cu umerii goi si picioarele la vedere”!

Foto: Guliver