nu sunt invitati sotii Obama

La nunta regala din luna mai, care va avea loc la Castelul Windsor, isi vor face aparitia oaspeti de seama, scrie People.com. Cu toate acestea, desi Printul Harry si Meghan Markle sunt in relatii bune cu fostul presedinte american si sotia lui, la acest eveniment important din viata lor nu sunt invitati sotii Obama.

Fiul cel mic al Printesei Diana si logodnica lui au decis ca la nunta sa ii aiba aproape doar pe prietenii vechi, cu care au relatii de multi ani, si sa tina departe politica de acest eveniment important din viata lor.

Motivul pentru care nu sunt invitati sotii Obama la nunta regala

„S-a decis ca nu este nevoie ca la nunta Printului Harry cu domnisoara Meghan Markle sa fie prezenti lideri politici – din Marea Britanie si din restul lumii. Guvernul a fost consultat in aceasta privinta de catre Casa Regala“, a declarat un purtator de cuvant al Palatului Kensington.

In plus, chiar daca nu sunt invitati sotii Obama la nunta Printului Harry, el si Meghan planuiesc sa ii viziteze in viitorul apropiat.

Printul Harry s-a apropiat mai intai de Michelle, cu care de altfel a si colaborat pe diferite proiecte umanitare. Abia apoi l-a cunoscut pe Barack Obama, iar politicianul a fost prezent la Jocurile Invictus de anul trecut, pe care le organizeaza fratele mai mic al Ducelui de Cambridge.

Nici Donald Trump nu este pe lista

Presa internationala scrie ca, din moment ce nu sunt invitati sotii Obama la nunta Printului Harry, nici Donald Trump sau alti politicieni britanici nu o sa fie prezenti la acest eveniment. Liderul american nu a vizitat Regatul Unit si nici nu a intalnit-o pana acum pe Regina Elisabeta. In plus, fosta actrita din Suits a facut in trecut comentarii critice la adresa actualului presedinte american si, din moment ce va intra in Familia Regala Britanica, nu are voie sa se mai implice sau sa isi mai dea cu parerea in chestiuni de natura politica. Mai mult, Donald Trump nu este deloc iubit de britanici, care au declarat ca vor protesta daca acesta o sa apara la nunta.

William si Kate s-au casatorit in prezenta a 1.900 de invitati, in timp ce Printul Harry, al cincilea in linia de succesiune la tronul Marii Britanii, si Meghan isi vor rosti juramintele in fata a 600 de persoane.

Acum, ca ai aflat de ce nu sunt invitati sotii Obama la nunta Printului Harry, te poate interesa si daca Va lipsi Printul William de la nunta Printului Harry?

Foto: Guliver