rochie de mireasa valentino couture nicky hilton

Nicky Hilton s-a casatorit vineri cu James Rothschild, la Kensington Palace, si a optat pentru o rochie de mireasa impresionanta semnata Valentino Couture.

“De cand eram mica visam la o rochie de mireasa semnata Valentino. Valentino este definitia elegantei atemporale si nu cred ca exista o alta casa couture la fel”, a declarat Nicky Hilton intr-un interviu acordat revistei Harper’s Bazaar US.

“M-am uitat la fiecare piesa creata de casa in ultimii 10 ani. Am studiat arhivele de moda si am trimis cate o nota cu toate detaliile care mi-au placut – un anumit gen de maneca, gulerul inalt.”

Thank you Valentino Haute Couture for designing me my dream wedding dress!

Iar rezultatul s-a concretizat sase luni mai tarziu intr-o rochie de mireasa couture creata dupa dorintele lui Nicky Hilton cu broderie din dantela, insertii din cristale si o trena de aproape 3 metri. Mireasa a ales sa-si completeze look-ul cu o pereche de pantofi albi cu toc Christian Louboutin inscriptionati “Mrs. Rothschild”.

It’s official!

A photo posted by Nicky Hilton (@nickyhilton) on

Nicky Hilton nu este prima vedeta care alege pentru ziua cea mare o rochie de mireasa semnata Valentino. Si Anne Hathaway s-a casatorit intr-o rochie a aceluiasi brand customizata dupa dorintele ei si Sophie Hunter, sotia actorului Benedict Cumberbatch.

Citeste si: “Nunta secreta, “noua jucarie” a vedetelor ”!

Foto: Guliver