O anticipare a Galei Premiilor Oscar din Cetatea Filmului, care va avea loc pe 4 martie, la Dolby Theatre, din Los Angeles, petrecerea OK! Golden Night 2018 a avut loc miercuri seara, in Clubul Face, din Capitala. Celebritatile autohtone s-au pregatit intens pentru acest eveniment si au atras privirile tuturor celor din jur cu aparitiile lor de pe Covorul Rosu.

Petrecerea OK! Golden Night 2018 a marcat opt ani de existenta a revistei OK! pe piata si printre invitati s-au numarat oaspeti de renume, precum Monica Barladeanu, Magda Palimariu, Andreea Berecleanu, Corina Caragea, Adelina Pestritu, care este si insarcinata, Simona Patruleasa, Andreea Banica si Diana Bart.

Tinute stylish purtate de celebritati la petrecerea OK! Golden Night 2018

Vedetele de la noi au respectat dress-code-ul evenimentului, „a touch of gold“, dar si-au si personalizat tinutele cu accesorii statement. Printre preferintele lor s-au numarat outfiturile in nuante aurii si nude, dar si costume din doua piese si salopete stylish.

Vedete autohtone au copiat stilul starurilor de la Hollywood

Printe sosiile vedetelor de la Hollywood s-au aflat cinci vedete de la noi, care au acceptat sa se transforme in vedete de talie internationala si sa reproduca tinute celebre purtate de iconuri ale filmului si showbizului. Ela Craciun, castigatoarea serii, cu cele mai multe like-uri primite de fani pe Facebook, a fost Kim Kardashian, Sore a imitat-o pe cantareata Pink, Olivia Paunescu a acceptat sa fie Audrey Hepburn, Amna a fost Marilyn Monroe, iar Andreea Perju a copiat stilul lui Charlize Theron.

Descopera in continuare o galerie foto cu tinutele pentru care au optat vedetele de la noi la petrecerea OK! Golden Night 2018: