Nu are nici dimensiunile si nici inaltimea unui topmodel, insa asta nu a impiedicat-o sa fie cea mai sexy femeie din lume in 2015. Emilia Clarke i-a cucerit pe cititorii revistei Esquire cu rolul sau de femeie puternica in superserialul “Game of Thrones”.

cea mai sexy femeie revista Esquire

Emilia Clarke (aka. Mama Dragonilor) din serialul Game of Thrones a fost numita in urma cu cateva zile cea mai sexy femeie din lume, iar aceasta veste nu poate decat sa ne bucure.

Si alte actrite au primit titlul de “cea mai sexy femeie”

Iar pentru a celebra acest moment ea a acceptat sa fie pozata pentru revista Esquire in niste ipostaze mai senzuale ca oricand. “Este o femeie a contradictilor: este dulce si dura, emotionala si cu sange rece” au scris cei de la Esquire. “Iar aceste contraste explica si sex-appealul ei. Emilia poate fi in acelasi timp regina si sora copilaroasa, femeie dominatoare si amica.”

Esquire este a doua revista de barbati care scoate in evidenta sex-appealul Emiliei Clarke in acest an. In luna septembrie, revista GQ, i-a oferit actritei britanice, titlul de Femeia Anului. In orice caz este interesant cum rafinamentul Emiliei Clarke a castigat in detrimentul unor bombe sexy precum Gigi Hagid si Kendall Jenner. In trecut si Scarlett Johansson si Penelope Cruz au castigat titlul de cea mai sexy femeie.

Citeste si: “Emilia Clarke, din Game of Thrones, are o sora geamana”!

Foto: Guliver