sa poarte tiara

Desi este una dintre cele mai urmarite femei din lume, mai ales dupa ce si-a ales drept viitor sot un Print, putem spune ca Meghan Markle nu va trai exact ca o printesa. Se pare ca actrita, spre deosebire de cumnata ei, Kate Middleton, nu are voie inca sa poarte tiara!

Kate Middleton a fost surprinsa de multe ori, atunci cand protocolul i-a permis sau i-a impus, purtand o tiara. Ducesa de Cambridge are chiar cateva aparitii formidabile purtand o coroana superba, pe care a mai purtat-o in cateva randuri si Lady Di.

sa poarte tiara

Pentru Meghan Markle lucrurile stau insa putin diferit. Momentan, potrivit BussinesInsider si BBC, nu o vom vedea pe vedeta din Suits purtand o coroana. Care este motivul? Pana la nunta, Meghan Markle nu are voie sa poarte tiara.

De ce nu are voie logodnica lui Harry sa poarte tiara

Potrivit BBC, protocolul Casei Regale Britanice nu ii pemite actritei sa aiba acces la bijuteriile familiei. Mai intai, aceasta trebuie sa fie casatorita cu cineva din Familia Regala, si abia apoi poate sa isi aleaga diamantele preferate.

Astfel, pana in mai, anul acesta, cand are loc nunta cu Printul Harry, Markle nu va avea voie sa poarte tiara si nici alte bijuterii ale familiei regale.

Prima data cand o vom vedea pe Markle cu o tiara?

In ziua nuntii, potrivit BussinesInsider, Markle are voie sa isi aleaga coroana pe care o va purta, dintr-o serie de tiare speciale pentru astfel de evenimente. Mai mult decat atat, daca i se potriveste si isi doreste, Markle poate purta tiara Spencer, cea pe care o purtat-o si Lady Di la nunta, pentru ca este totodata si mostenirea Printului Harry.

Pana cand Meghan Markle va putea sa poarte tiara, te poate interesa si articolul despre Cum poarta Kate Middleton bijuteriile mamei lui Will. Imagini cu Ducesa si tiara preferata a Dianei!

FOTO: Guliver