Sfatul Printului Albert

Un print care se indragosteste iremediabil de o actrita – nu, nu e un scenariu de film, s-a intamplat si in realitate. Legatura de dragoste care ii uneste pe Printul Harry si Meghan Markle, actrita din serialul Suits/Costume, pare foarte asemanatoare cu cea traita de Printul Rainier si actrita Grace Kelly, mama Printului Albert de Monaco. Sfatul Printului Albert pentru Harry si posibila lui casatorie cu un star hollywoodian se bazeaza, prin urmare, pe experienta dobandita in familie.

In trecut, nu se intampla foarte des ca un membru al familiei princiare sa isi aleaga drept partenera pe viata o femeie fara sange albastru. In zilele noastre, lucrurile par ca s-au schimbat. William si Kate, Regele Felipe si Letizia a Spaniei – iata doar cateva exemple moderne ca dragostea nu tine cont de titlul nobiliar. Insa casatoria unui Print cu o vedeta ce sanse are la celebrul „…si au trait fericiti pana la adanci batraneti“? Sfatul Printului Albert pentru Harry este unul cat se poate de bine intentionat, mai ales ca si el si-a unit destinul cu o femeie fara rang nobiliar.

Care sunt provocarile ce o asteapta pe Meghan daca devine sotia lui Harry

Desi nu a calcat pe urmele tatalui sau, care a ales-o drept consoarta pe frumoasa Grace Kelly, o actrita iubita in intreaga lume, Printul Albert nu este strain de alura celebritatii. El s-a casatorit in 2011 cu o inotatoare olimpica de performanta, Charlene Wittstock, si relatia lui cu aceasta, dar si viata lui privata in general a fost intens mediatizata. Intr-un interviu acordat publicatiei People, acesta sustine ca Printul Harry si actrita din Suits au reusit pana acum sa aiba o relatie stransa, desi presa a fost mereu cu ochii pe ei.

So happy their relationship has been officially confirmed!!!

A post shared by Harry And Meghan (@harryandmeghan) on

Dupa cum spune el, sa pui pe cineva care nu a crescut in cercurile regale sa ia contact cu persoanele cu rang nobiliar este foarte greu. Respectarea protocolului si relatia cu presa – toate acestea presupun un consum mare de energie si un stil de viata diferit de cel al oamenilor fara sange albastru. Iar lucrurile sunt cu atat mai complicate cu cat Familia Regala Britanica este mereu in atentia jurnalistilor din lumea intreaga.

Sfatul Printului Albert: o expresie britanica cu state vechi

Mai devreme sau mai tarziu, ea (Meghan) va trebui sa experimenteze aceasta noua viata, mai ales daca va merge la altar cu fratele lui William, avertizeaza el, iar atunci sfatul Printului Albert pentru Harry este chiar o expresie britanica: „Keep calm and carry on“/ „Pastreaza-ti calmul si continua“. Meseria lui Meghan ar putea sa o ajute sa se integreze mai usor in cercurile regale, mai ales ca actritele stiu ce inseamna presiunea succesului si implicarea presei in viata personala.

Ce alta solutie propune fiul lui Grace Kelly

„Mama spunea ca a fi actrita te pregateste putin. Te familiarizeaza intr-o mica masura cu presa. Dar presa era mai respectuoasa pe vremea ei. Presa, in special fotografii, s-au schimbat“, sustine Printul Albert. Si continua: „Mama ne-a invatat ca trebuie sa faci orice pentru a-ti proteja viata privata. Dar, de asemenea, trebuie sa dai ochii cu presa din cand in cand. Cand mergeam in vacante, prima ora o dedicam fotografilor. Ii lasam sa aiba ora aceea si-n schimb ne lasau sa ne continuam in pace vacanta“. Iar sfatul Printului Albert pentru Harry privind casnicia cu o actrita e ca aceasta metoda ar putea sa fie utila si in cazul in care acestia vor sa se casatoreasca si sa aiba o viata linistita impreuna.

Daca ti-a placut sfatul Printului Albert pentru Harry privind casnicia cu o actrita, citeste si: Cui trebuie sa ceara voie Printul Harry ca sa se logodeasca.

Foto: Guliver/ Pinterest