Dove

Cand vine vorba de ritualuri de ingrijire, femeile folosesc ingrediente naturale pentru a-si mentine sanatatea pielii. De cele mai multe ori acestea isi impartasesc experientele si doresc sa descopere noi secrete despre cum pot avea grija de propriul corp.

Undeva, in lume, exista o femeie cu aceleasi nevoi de ingrijire ca si tine, care a descoperit un ritual de rasfat al pielii cu rezultate uimitoare, bazat pe ingrediente naturale.

Inspirandu-se din aceste ritualuri si bazandu-se pe expertiza de peste 60 de ani in ingrijirea si hidratarea pielii, Dove lanseaza noua gama Dove Nourishing Secrets.

Aceasta combina puterea nutritiva a produselor Dove cu cea a ingredientelor naturale, oferind pielii tale o ingrijire completa. Cu ingrediente din toate colturile lumii si parfumuri care iti vor incanta simturile, noua gama Dove Nourishing Secrets iti hidrateaza profund pielea, lasand-o catifelata, revigorata si cu o stralucire naturala.

Noua gama este disponibila in 3 variante:

Gelul de dus si lotiunea de corp Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual, inspirate din ritualurile de ingrijire ale femeilor din Japonia, au formule delicate, imbogatite cu lapte de orez si extract de floare de lotus. Acestea hidrateaza pielea in profunzime si ii ofera o stralucire naturala, iar parfumul delicat iti incanta toate simturile.
Gelul de dus si lotiunea de corp Dove Nourishing Secrets Invigorating Ritual, inspirate din ritualurile de ingrijire ale femeilor din America Centrala, combina uleiul de avocado cu extractul de galbenele intr-un amestec energizant si nutritiv. Pielea ramane fina si catifelata, in timp ce parfumul proaspat iti revigoreaza simturile.

Gelul de dus Dove Nourishing Secrets Relaxing Ritual, inspirat din ritualurile femeilor din Franta, combina uleiul de lavanda cu extractul de rozmarin intr-un mix care iti va hidrata si calma pielea, relaxandu-ti toate simturile pentru a te elibera de stresul cotidian.

Lasa-te invaluita de o experienta completa de ingrijire, inspirata din ritualurile de frumusete ale femeilor din toata lumea!