laura-baldini

Definite ca un atu versatil al personalitatii feminine, toate liniile de ciorapi semnate Laura Baldini se caracterizeaza prin calitate premium- Made in Italy-, inovatie la nivelul fibrelor, nuante efervescente in ton cu directiile esentiale ale modei si modele stylish actuale care se metamorfozeaza in item-uri must have ale outfitului de sezon.

Ciorapii Laura Baldini sunt creați pentru a lua forma liniei corpului tău, pentru a te cuprinde și a te proteja, pentru a te face să te simți in trend intr-o maniera confortabila.

laura-baldini

De la mixul de culori tonice din gama Colorissima sau modele transparente fine aproape insesizabile La Rosa,  la variante de lux din casmir delicat care iti incalzesc pielea- toate piesele semnate Laura Baldini iti pot transforma tinuta aleasa intr-o adevarata aparitie wow!

Senzualitatea benzilor create cu dantele prețioase și modelele îndrăznețe din liniile Elegante și Glamour fac “deliciul” momentelor în care vrei să ieși în evidență prin atitudine provocatoare si sexappeal.

laura-baldini

Adaptându-se nevoilor tale, brandul de top a creat două linii cu denumiri sugestive care fac o diferentiere clara pe piata și te ajută să te vezi in acelasi timp mai frumoasă și mai sigură pe tine:

Linia Second Skin a fost creata din microfibră 3D, perfect aderenta și cu acoperire uniforma impecabila. Acest tip de dresuri rezistente te protejează de vremea rece, lăsându-te in acelasi timp să te simți liberă și plină de energie.

laura-baldini

Linia Speciale a îmbinat grija pentru frumusețea pielii tale cu necesitatea de a te proteja mereu. Fibrele inovative sunt impregnate cu substanțe cosmetice active care se elibereaza progresiv, prin simpla interactiune cu pielea ta oferindu-ți suplețe, îngrijire și răsfăț.

Cauta in magazinele selectionate ultimile modele create de designerii Laura Baldini, sau intra pe laurabaldini si pe facebook, pentru un update rapid.