Meli Melo Paris a deschis un magazin Meli Melo Deco in Park Lake Mall, etajul 1, Bucuresti.

Meli Melo Paris a sarbatorit recent, intr-un eveniment de presa, deschiderea magazinului Meli Melo Deco din Park Lake Mall, etajul 1, Bucuresti.

Selectia extrem de bogata, variata si versatila a obiectelor de decor si mic mobilier a fost pusa in valoare la evenimentul de inaugurare de 5 cornere amenajate in magazin de 5 invitati speciali, care astfel au oferit oaspetilor idei de styling interior inedite si foarte inspirate. Iata care au fost cei 5 designeri de interior si tematicile abordate de fiecare:

  • Irina Cucu (arhitect si graphic designer andreearaicu.ro) – Reading corner in living
  • Adela Parvu (blogger) si echipa ARA Architecture & Design – Picnic pe terasa
  • Carmen Negoita (blogger & globetrotter) – Exotic relaxation corner
  • Mihaela Radu (redactor-sef al revistei Casa si Gradina) – Wild elegance table setup
  • Carli Marian (peisagist) – Baie de inspiratie marina
Irina-Cucu - colt de amenajare in living

Magazinul Meli Melo Deco din Park Lake Mall este unul dintre cele 4 existente in prezent in capitala, celelalte fiind plasate in galeriile comerciale din Centrul Comercial Orhideea, Cora Pantelimon si Auchan Titan. O parte dintre produsele Meli Melo Deco sunt disponibile si online, pe site-ul melimeloparis.ro. In magazinele Meli Melo Deco puteti gasi mobilier de mic dimensiuni, decoratiuni interioare pentru living si dormitor, accesorii pentru baie si bucatarie, perne decorative, textile, lumanari decorative, ambalaje pentru cadouri si multe alte produse. Obiectele de decor satisfac toate gusturile, indiferent ca esti adepta unui stil retro, clasic, de inspiratie scandinava sau asiatica. Articolele de mobilier si decor disponibile la Meli Melo Deco sunt ideale pentru a-ti amenaja un colt de relaxare la tine acasa, indiferent de spatiul de care dispui.

Carmen Negoita - exotic relaxation corner

Meli Melo – Paris a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, în prezent deținând un total de 44 de magazine, dintre care 1 magazin Exclusive, 1 magazin tip outlet, 1 magazin în Chisinau (Republica Moldova) și 2 magazine in Sofia (Bulgaria).

Foto: PR