Jubile Catering

Jubile Catering recomanda pentru acest sezon petrecerile in gradina cu aer exotic, un decor pe care il poti obtine usor cu ajutorul plantelor si a fructelor exotice, pe care sa le folosesti ca ornamente sau la crearea unui platou excentric. Iar ca petrecerea sa fie una memorabila, ofera-le invitatiilor elemente noi si in meniu. Asadar, nu trebuie sa iti lipseasca punctele de atractie dulci: Ice Cream Bike si Candy Bike, Burger Bar-ul pentru pofticiosi sau Lemonade Bar-ul pentru a va racori cu bautura preferata a verii.

Bicicletele multifunctionale: Ice Cream Bike si Candy Bike sunt ideale pentru a-ti indulcii invitatii cu un desert spectaculos. Conceptul de Ice Cream Bike integreaza design-ul elegant al bicicletei cu bucuria unui bar de inghetata. Aromata si atent preparata, inghetata este realizata artizanal si poate fi personalizata dintr-o multitudine de ingrediente: jeleuri, bomboane M&M, Marshmallow, topping de ciocolata sau diferite tipuri de fructe.

Ce gasesti in portofoliul Jubile Catering

Candy Bike-ul ii cucereste atat pe cei mici, cat si pe cei mari cu deserturi realizate artizanal, in laboratorul propriu, fiind o adevarata incantare vizuala si gustativa.
La o petrecere in gradina nu lipsesc nici momentele de live cooking, fie ca este vorba de desert sau barbeque. Dessert live cooking station creeaza un adevarat “spectacol”, cu deserturi interesante, preparate chiar in fata invitatiilor: Banane flambate (Bananas Foster), Cherry Jubilee, Crep Suzette, Peach Melba sau Melon Glace. Cel mai delicios barbeque live vine in fata invitatilor prezentat intr-un show live, interactiv, cu o abundenta de arome si diferite tipuri de carne.

Burger Bar-ul este in topul preferintelor si castiga podiumul pentru mai apreciat preparat, fie ca este de vita, pui sau peste. In chifla pufoasa si rumena, dar si in combinatii ingenioase de ingrediente si sosuri, acestia vor face cu siguranta deliciul invitatilor.

Iar pentru cei care au un stil de viata sanatos, Jubile Catering propune o alternativa nutritiva, practica si atractiva – Salad Bar-ul, cu variate de ingrediente proaspete: legume, seminte, samburi, muguri, germeni, precum si plante aromatice, proaspete.

Lemonade Bar va racoreste cu bautura preferata a verii intr-un cadru atractiv, prezentat intr-un dispenser special pentru limonada si un decor completat de cosuri cu fructe proaspete.
“Este deja al doilea an in care le oferim clientilor nostri o serie de produse si servicii dedicate petrecerilor in aer liber. Cererile constante pe care le-am avut anul trecut ne-au determinat sa ne completam serviciile si produsele cu o noua locatie, Jubile Concept, cu gradina generoasa si piscina pentru petrecerile in aer liber”, spune George Ciausu, manager Jubile Catering.
In aceasta vara, Jubile deschide o noua locatie in zona de nord a Bucurestiului: 5 saloane noi care pot gazdui evenimente variate, cu gradina si piscina pentru petrecerile in aer liber, astfel incat experientele tale sa fie complete si personalizate in cel mai mic detaliu.

Citeste si: Meniu pentru o petrecere in gradina: 3 retete cu care sa iti rasfeti invitatii.

Foto: PR