Nutrilite-Multivitamine

Pentru copil, inceperea noului an scolar este asteptata cu entuziasm la gandul revederii cu colegii de clasa. In acelasi timp, inceperea scolii aduce cu sine o serie de schimbari in programul cu care a fost obisnuit pe perioada verii.

Tranzitia catre noul program, acomodarea cu orele de curs si timpul alocat temelor pentru acasa sunt sarcini solicitante, care in timp se vor transforma in rutina, insa pentru acest lucru este nevoie de o perioada treptata de adaptare.

Dupa cea mai lunga perioada de vacanta din an, motivatia, interesul, capacitatea de concentrare si atentia la ore se pot afla la un nivel mult mai scazut decât de obicei. Pentru a-i ajuta pe copii sa faca fata responsabilitatilor si provocarilor din noul an scolar, parintii trebuie sa ii pregateasca cu suficient timp inainte. Sunt recomandate discutii despre scoala, reorganizarea programului de somn si adoptarea unei alimentatii echilibrate, cu un aport adecvat de nutrienti, care sa intareasca sistemul imunitar al copilului si sa ii ofere o stare de spirit buna. In acelasi timp, odata cu intoarcerea in colectivitate, scolarul este mai predispus la imbolnaviri frecvente, viroze sau raceli. De aceea, Nutrilite™ de la Amway a creat o gama completa de suplimente alimentare masticabile si usor de administrat. Tabletele se adreseaza in mod specific carentelor din alimentatia copiilor si vin in sprijinul parintilor pentru a-i ajuta sa aiba un copil sanatos, vesel si plin de viata.

Importanta unei diete echilibrate, sustinuta de vitamine si minerale  

Dificultatile de concentrare si de atentie din primele zile de scoala pot fi asociate cu o carenta a vitaminelor B, care au un aport extrem de important asupra imbunatatirii proceselor cognitive ale copiilor. Vitamina D contribuie la absorbtia calciului de catre organism si la fixarea acestuia in oase. Un deficit de vitamina D, care se manifesta mai ales in anotimpul rece, când soarele este mai putin prezent, poate duce la rahitism, dureri si deformari ale oaselor. Pentru a preveni aceste probleme, Nutrilite a creat Multivitaminele si Multimineralele de mestecat, care asigura aportul necesar de calciu, vitamine B si D, fier, zinc si beta-caroten, pentru sanatatea sistemului osos, functionarea normala a sistemului imunitar si reducerea oboselii.

Un nivel scazut de magneziu, calciu sau zinc ii poate crea copilului stari de neliniste si de irascibilitate, dar si afectiuni ale danturii si induc o rezistenta scazuta la stres. Pentru a acoperi aceste carente, este ideal calciul continut de tabletele Nutrilite Calciu Magneziu masticabil, care este obtinut din cochilii de stridii si ajuta la dezvoltarea normala a sistemului osos si a danturii. De asemenea, magneziul contribuie la functionarea normala a sistemelor nervos si muscular.

Nutrilite Vitamina C de mestecat asigura o buna functionare a sistemului imunitar si ajuta la formarea normala a colagenului pentru gingii si dinti sanatosi. Fiecare tableta de Vitamina C masticabila contine 120 mg de concentrat Nutrilite de cirese Acerola, una dintre cele mai bogate surse naturale de vitamina C din lume, cultivate in fermele certificate Nutrilite pentru produsele marcii din intreaga lume.

In calitate de lider mondial in domeniul vitaminelor si suplimentelor nutritionale, misiunea Nutrilite este de a-i ajuta oamenii sa traiasca o viata mai buna, prin imbinarea armonioasa a stiintei cu natura. Este recunoscut rolul pe care il joaca plantele intr-o dieta echilibrata, de aceea de 80 de ani, Nutrilite foloseste tehnici avansate din punct de vedere stiintific si cunostintele renumitilor sai experti pentru a asigura calitatea suplimentelor alimentare.

Despre Amway

Amway este una dintre cele mai importante companii internationale de bunuri de larg consum, care pune la dispozitie mai mult de 450 de produse de calitate superioara, din categorii precum infrumusetare, suplimente alimentare si ingrijirea casei, prin intermediul distribuitorilor independenti. Compania a fost fondata in 1959 in Ada, Statele Unite ale Americii si opereaza in mai mult de 100 de tari, generând vânzari de 9,5 miliarde de dolari in 2015. Brandurile Amway cu vânzarile cele mai mari sunt vitaminele, mineralele si suplimentele alimentare de la NUTRILITE™, produsele de ingrijire a tenului si cosmeticele de la ARTISTRY™ si sistemul de tratare a apei de la eSpring™. Pentru mai multe informatii, vizitati www.amway.ro.

 Despre NUTRILITE™

NUTRILITE exclusiv de la Amway este numarul 1 in lume la vânzarile de vitamine si suplimente*. Bazându-se pe mai mult de 80 de ani de stiinta si cercetare, echipa NUTRILITE a perfectat metodele pentru a pastra calitatea si pentru a maximiza coerenta, eficacitatea si siguranta produselor sale. Marca NUTRILITE este singura marca internationala de vitamine si minerale care planteaza, recolteaza si proceseaza plantele din fermele sale organice certificate*, care sunt localizate in Statele Unite, Mexic si Brazilia. Din 2008, NUTRILITE a devenit distribuitorul oficial de suplimente alimentare pentru echipa italiana de fotbal AC Milan.

*Sursa: Euromonitor International Limited, www.euromonitor.com/amway-claims.