cadouri-craciun

Se apropie Craciunul si esti in pana de idei? Intotdeauna vei avea de castigat cu un cadou care poarta ampreta ta, care este personalizat. Iar daca darul imbina utilul cu placutul, atunci cu siguranta vei oferi un cadou de neuitat, indiferent daca vorbim de o relatie de business sau una personala.

Lyria – povestea ta pictata, unul dintre cele mai importante branduri din Romania de genti din piele personalizate, a lansat in prag de sarbatori o colectie speciala de agende. Realizate din piele si pictate manual, acestea reprezinta o alegere perfecta pentru un cadou. Colectia de agende Lyria reprezinta prima extindere importanta a brandului care se axeaza pe productia de genti din piele, pictate manual. La fel ca acestea din urma, si agendele Lyria sunt tot pictate manual in atelierul din inima Transilvaniei unde sunt asamblate, prin urmare este imposibil ca doua produse sa arate identic.

In magazinul online sunt disponibile 8 modele diferite de agende de dimensiuni A5, insa acestea se pot personaliza in functie de solicitarile clientilor, devenind astfel versatile si adaptabile oricarei personalitati, indiferent de sex.

Am creat aceasta linie pentru ca stiu cat de importanta este o agenda in viata noastra, mai ales a persoanelor active, cu o viata profesionala si sociala intensa. Este dedicata celor care inca folosesc pixul si hartia pentru a-si planifica ziua, oferindu-le prilejul de a avea o bucurie ori de cate ori deschid agenda, stiind ca este un accesoriu special, unicat”, a  precizat Armina Popeanu, fondator Lyria – povestea ta pictata.

Lansarea noii colectii a fost facuta alaturi de reprezentanti ai presei si bloggeri de fashion, dar si de vedeta TV Bianca Ionita, care apreciaza creatiile Lyria: “Imi place foarte mult textura pielii folosite, se vede atentia pentru detalii si picturile reflecta in parte personalitatea Arminei”.

Agendele Lyria pot reprezenta un cadou in sine sau pot fi un accesoriu complementar unei genti pictate manual, apartinand uneia dintre colectiile consacrate: Symbols (cea mai recenta), RomanIA, Blossom, Architecture sau SoulArt.

Despre Lyria – povestea ta pictata

Armina Popeanu, creatoarea brandului Lyria este de profesie arhitect, insa s-a specializat si in design vestimentar, design de pantofi si stilism. Ea a realizat primele genti Lyria in urma cu doi ani. De atunci, brandul a crescut constant, ajungand acum sa fie cunoscut si apreciat inclusiv in strainatate. Clientii Lyria se bucura de un produs de calitate superioara, original, din piele naturala, realizat in Romania, la o fabrica din inima Transilvaniei, apartinand tot Arminei, fiind astfel atent controlat intregul proces de productie. Pictura se executa manual pentru fiecare produs in parte, cu vopseluri speciale, care asigura o durata de viata a produsului de 3-5 ani in conditii optime.