barcelona-city

Cu ocazia aniversarii a 10 ani in Romania, Roca trimite un cuplu norocos la Barcelona, unde a inceput intreaga istorie a companiei, in urma cu aproape 100 ani.

Roca te trimite in orasul in care a inceput totul acum aproape 100 ani, de unde s-a dezvoltat compania de-a lungul timpului devenind lider mondial in productia de obiecte sanitare si mobilier pentru baie. Pentru a intra in competitie, trebuie sa raspundeti la patru intrebari simple pe website-ul Roca, despre produsele si istoria companiei. Daca raspundeti corect la toate cele patru intrebari, veti fi inclusi pe lista din care se vor alege cei sase finalisti, care vor putea castiga o excursie la Barcelona sau a unul dintre cele cinci seturi de baterii tip L20 pentru dus si lavoar.

Castigatorii vor fi anuntati pe 29 iulie, dupa ce vor fi contactati direct in prealabil. City-break-ul la Barcelona include bilete de avion pentru doua persoane, cazare de 3 nopti intr-un hotel de 4 stele in camera dubla cu mic dejun inclus, transport dus-intors intre aeroport si hotel si asigurare de sanatate. Urmatorii cinci finalisti selectati vor castiga cate un set de baterii L20 pentru lavoar si dus, produse de top ce au incorporata tehnologia ColdStart® care impiedica pornirea automata a boilerului atunci cand nu este necesar, astfel asigurand o mai mare economie de apa si energie.

Povesti din Barcelona

Cand spui Barcelona spui Gaudi. Sau spui La Rambla? Sau Sagrada Familia? Sau fructe de mare si vin? Barcelona este nu doar o oaza de istorie, ci mai ales o explozie de energie care fascineaza orice persoana care ajunge sa rataceasca pe strazile orasului. Nu e de mirare ca farmecul Barcelonei atrage 9 milioane de turisi pe an din toate colturile lumii.

Barcelona are o experienta unica de oferit indiferent de preferinte, poate aduce plimbari lungi prin Parcul Güell, sesiuni de shopping pe celebra artera La Rambla, fascinatia arhitecturala pe care o are Sagrada Familia, dar si o explozie de arome, culori si texturi pentru gurmanzi pe care le asezoneaza cu unele dintre cele mai apreciate vinuri, cele spaniole.

Puteti intra in competitia Roca accesand link-ul de mai jos: www.ro.roca.com

Despre Roca
Roca este o companie dedicată proiectării, producerii și comerc ializarii de produse pentru baie, obiecte din gresie şi ceramica care pot fi utilizate in arhitectura, constructii si in designul de interior. Compania are 21.100 de angajati, 76 centre de productie si este prezenta in mai mult de 135 de tari de pe toate cele cinci continente.

Roca, brand lider in definirea spatiilor baii, colaboreaza cu urmatorii prestigiosi designeri, arhitecti si designeri de interior de prestigiu: R. Moneo, D. Chipperfield, Z. Hadid, Herzog & de Meuron, Schmidt & Lackner si J. Mariscal, printre altii. In plus, compania se implica in mod constant in dezvoltarea si promovarea initiativelor care ajuta la protejarea mediului. Ca parte a angajamentului sau fata de mediu, Roca dezvolta permanent produse noi, ce urmaresc conservarea resurselor de apa. www.roca.com  

www.ro.roca.com