Jessica-oje

Atunci cand spui Jessica, spui o manichiura perfecta. Spui culori fara cusur si pui accentul pe frumusetea unghiilor naturale. Si cine ar fi putut crea un concept atat de uimitor? Desigur, insasi Jessica.

Jessica Vartoughian – PRIMA DOAMNA A UNGHIILOR NATURALE – este fondatorul si directorul general al companiei JESSICA COSMETICS. Ani la rand, cunostintele ei si profunda intelegere a diverselor tipuri si stari ale unghiei au revolutionat industria de Nail Care. Pentru ca Jessica a schimbat modul in care functioneaza serviciile de infrumusetare ale unghiilor.

Nascuta in Romania, intr-o familie armeana, Jessica emigreaza in America alaturi de familia sa in anul 1962, insa ia cu ea traditionala educatie europeana de ingrijire a unghiilor.
Pasiunea si cunostintele sale in domeniul frumusetii au ajutat-o pe Jessica sa se angajeze ca manichiurista intr-un salon din Beverly Hills si, in final, sa porneasca pe calea indeplinirii “Visului american.”
Momentul ei de gratie este legat de o actrita celebra in anii 60, Lucille Balle. Aceasta, aflata la apogeul carierei sale cu serialul de televiziune “I Love Lucy”, s-a oprit intr-o zi la salon unde lucra Jessica si a rugat-o sa ii faca unghiile. Si acesta a fost declicul succesului.
Pentru ca, atunci, Jessica,  a avut – cum ii place enorm sa spuna – “auditia vietii ei”. Eroina noastra i-a oferit actritei o “manichiura sub semnatura sa”, al carei rezultat a fost impecabil. Look-ul unghiilor a impresionat-o pe Lucille asa de mult, incat i-a mai trimis Jessicai cateva prietene, celebritati, chiar in aceeasi zi.

Peste ani, Jessica a continuat sa isi construiasca o clientela loiala, de inalt calibru, care ii includea, printre altii, chiar pe Nancy si Ronald Reagan. Multumita unei cariere prospere, Jessica a putut sa deschida “primul salon doar pentru unghii” din tara.
In 1969, ca urmare a ambitiei si a muncii sustinute, Jessica reuseste sa isi deschida prima clinica de Nail Care  pe Sunset Boulevard, la Hollywood.
Aici, s-a nascut totodata si sistemul Natural Nail Innovation, care ofera alternative revolutionare si sanatoase la ingrijirea traditionala a unghiilor.
Clinica de Unghii Jessica a devenit rapid unul dintre cele mai populare saloane din Los Angeles si era frecventata atat de de oameni de afaceri, cat si de avangardisti ce dadeau tonul in moda si frumusete, dar mai ales de celebritati. Printre cele mai cunoscute putand fi mentionate Nancy Reagan, Demi More, Drew Barymore si Madona; Jessica Alba, Sarah Jessica Parker, Jodie Foster si multe altele.

Filosofia aparte adoptata de Jessica in privinta ingrijirii unghiilor este fundamentul care se afla in spatele fiecarui produs oferit azi, in linia extinsa de produse JESSICA Cosmetics. Produse cu formule eco-friendly, fara toluen, formaldehide sau DBP, prezente in  cele mai exclusive centre spa si saloane din peste 60 de tari.

Au fost create formule personalizate care imbunatatesc starea unghiei naturale si ii accentueaza frumusetea. Astfel, fiecare dintre cele 200+ lacuri de unghii pe care le ofera JESSICA are  la baza aceasta filosofie a sa (toate lacurile de unghii Custom Colours sunt ecologice, nu contin toluen, DBP sau formaldehida).

De-a lungul anilor, Jessica Vartoughian a creat formule inovatoare, ce acopera toate nevoile unghiei: de la tratamente inovatoare, pana la infrumusetare si rasfat.
Compilatia de produse include: Custom Basics, Essentials, Correctives, pedichiura ZenSpa, precum si produse de ingrijire a mainilor si corpului (Hand & Body Care).

Cea mai recenta creatie JESSICA este GELeration, primul sistem soak-off gel care permite o tranzitie usoara de la unghiile naturale la unghiile cu gel, protejand in acelasi timp unghiile, pe masura ce cresc. GELeration iti permite sa alegi din mai mult de 100 de culori si ofera o manichiura perfecta care dureaza 3-4 saptamani.

DESPRE PROFESSIONAL BRANDS
Despre Professional Brands Marketing & Distribution
Professional Brands Marketing & Distribution este lider pe piata profesionala de ingrijire a parului din Romania, avand un istoric de 22 de ani. 22 de ani de parteneriat cu saloanele de frumusete alaturi de renumitele branduri profesionale pentru par: WELLA Professionals, LONDA Professional, SYSTEM PROFESSIONAL, SEBASTIAN Professional si NIOXIN.

In noiembrie 2013, Professional Brands Marketing & Distribution si-a extins aria de activitate prin lansarea diviziei SKIN CARE & SPA. Primele branduri incluse in portofoliul acestei divizii sunt REPÊCHAGE si RICA, doua branduri profesionale recunoscute la nivel international pentru rolul pe care il au in evolutia industriei cosmetice. In septembrie 2015, Natùrys intra in portofoliul diviziei cu produse si tratamente cosmetice profesionale certificate BIO.
Pentru ca in martie 2016, brandul de lacuri de unghii Jessica sa se alature portofoliului Professional Brands Marketing & Distribution. Pentru mai multe informtii despre Professional Brands M&D: http://www.professionalbrands.ro

DESPRE JESSICA COSMETICS

Prima companie de ingrijire a unghiilor naturale
JESSICA COSMETICS este un brand de referinta in ingrijirea unghiilor naturale. Compania este prezenta in mai mult de 60 de tari. Sistemul de infrumusetare a unghiilor creat de Jessica are la baza premisa ca, asa cum exista diverse tipuri de piele si de par, si unghiile sunt de mai multe tipuri: uscate, casante, deteriorate si normale, fiecare avand propriile sale nevoi. Portofoliul de produse al brandului raspunde tuturor acestor nevoi, de la tratament si vindecare, pana la infrumusetare si rasfat: Custom Basics, Essentials, Correctives, pedichiura ZenSpa, precum si produse de ingrijire a mainilor si corpului.

In 2010,  intr-un efort de a oferi femeilor moderne o solutie rapida la unghiile frumoase si sanatoase, Jessica a lansat gama GELeration – primul produs soak-off gel care permite tranzitia usoara de la unghiile naturale la cele cu gel si care le protejeaza pe masura ce cresc.
Disponibil in 72 de culori dintre cele mai bine vandute lacuri Custom Colours si in 24 de nuante unice GELeration, GELeration dureaza mai mult de trei saptamani, fara a sari, fara a se coji, a se pata sau a se decolora.